Scudo Sports

Mersin Üniversitesi

Scudo
SLm
Anıl KAYGISIZ
05651028 - msn: oinomoas@hotmail.com
valla bende ne zmandır bizim üni ile ilgili bişiler olsun diyodm. izmirdeki festivale bi kaç arkadaş katılamyı düşünüyorz.
iletişim halinde olursak güzel olur has olur iyi olur

merhaba bir kaç gündür şehir dışındaydım yeni geldim. msn ini ekledim oinomaos. umarım bu akşam görüşebiliriz :)

arkadaslar katılmak istiyen arkadaslar yarın sabah 09:30 da çiftlikköy kampüsünde olsunlar... hoşçakalın

arkadaslar yarış çok güzel geçti katılan arkadaslara duyarlılıklarından ötürü çok tesekkür ederim sevgiyle kalın...

antonof,dostum mehmet katılman beni çok mutlu etti.en kısa zamanda görüşmek üzere mutlukal...

arkadaşlar tekrar herkese merhaba. bakın toplanıp bi gezi düzenlyebilirz. ne derseniz?

evet aslında iyi olur ama malum finaller başlıyor.Ayrıca haziran sonunda Türkiye turum var cok yogunum ama belki denk gelir,birlikte pedallarız...

feyyaz zaman konusunda biraz sıkıntı olabilir ama yinede elimden geldiğince sana eşlik etmek isterim. görüşmek üzere.

selam... hoşgeldin.Umarım birgün tüm bisikletforumlu mersinli arkadaslar bir araya gelip yüzyüze tanışöa imkanı buluruz :) sevgiler

2008 2009 sezenunda unıversıteye hergun bısıkletımle gelıyorum bana eşlık edersenız sevınırım

selamlar. Mersin Üniversitesi'nde bisiklete gönül vermiş arkadaşların varlığını görmek güzel. Arkadaşlar eğer bir grubunuz varsa katılmak isterim.
drasencer@gmail.com

selam arkadaşlar. yaz mevsiminde mersin de bulunan bisikletli arkadaşlarla buluşma imkanımız olabilir. gerçekten güzel gezilerimiz oluyor. iyi bir katılımla müthiş bir takım kurulabilir...

Merhabalar. Ben de Mersin Üniversitesinde okuyorum. İnşaat Mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim. Sizlerle tanışmak isterim :)

Geri