Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mersin. Perşembe Akşamı Bisikletçileri

Scudo
Merhabalar. Herkese açık bir etkinlik sanırım. :)
Yarın orada olmaya çalışacağım, bir sakıncası yoksa. Bir türlü karşılaşamamıştık zaten...

Ayrı kentlerde yaşadığımız için katılamayacağım ama Haziran sonunda yıllık geleneksel üniversite arkadaşlarımızla yaptığımız toplantı bu yıl Mersinde yapılacak. Geldiğimde katılmak isterim. Başarılar dilerim.

her perşembe yapıyormusunuz
eger uygu görurseniz ispanyol arkadaşım ve ben katılmak isteriz
mersinde kalabilecegimiz uygun fiyatlı konaklama imkanı nereden bulabiliriz
arkadaşım bayan

@hanifisari

Hanifi bey, ilginiz için çok teşekkürler...

Evet, her perşembe akşamı yapmayı arzuluyoruz. Uygun görmek ne demek, çok memnun oluruz... Dün akşamki turumuz ilk seferdi. 8 kişiydik ve 2 saat kadar sahilde gezdik.

Uygun konaklama deyince sanıyorum otel veya pansiyon kastediyorsunuz... Onu araştırıp size cevap versem sanıyorum daha iyi olur. Yalnız cevabı size 3-4 gün sonra verebileceğim.

İyi günler.

işte beklediğim etkinlik çok iyi düşünmüşsün Ahmet abi ben vardiyalı çalışıyorum ve vardiyamın uyduğu her perşembe sizlerleyim herkesle tanışmak isterim. Ayın 2 sinde ordayım :)

Yolunuz açık pedalınız hep döner olsun...
Katılamasam da gönlüm sizlerle...

@rraiderr

Çok teşekkürler, Zerrin Arslanbaş hanımın teklifiydi bu, hemen hayata geçirdik. Umarırım ilgi olur ve Mersin'de de belli bir buluşma gerçekleşir. Katılabilecek olmana çok sevindim, artık vardiya durumuna göre uygun günlerinde gelirsen çok memnun oluruz... :in:

@Hakan Eşme

Çok teşekkürler, sizlerin de... Fahri katılımcılar listesine kaydedildiniz... :in:

Merhabalar...Bende gezinizi duydum ve katılmak istiyorum..Bunun için kask ve far sipariş ettim. Umarım perşembeye kadar yetişir.

@hanifisari

@Ahmet Salih Özenir

Hanifi bey, şehir dınıda olduğumdan bugün ilgilenebildim bu konuyla, lütfen kusura bakmayın.

Birkaç otel öğrendim, size özelden yazacağım.

@Anıl Baş

Anıl bey merhaba, çok memnun oluruz katılmanıza... :in: Malzemeleriniz olmasada bekliyoruz...

• Beğen
Tepkiler: Anıl Baş
Geri