Scudo Sports

Mersin. Bugün canım bisiklet sürmek istedi. 13 01 2011

@aykut sıgındık

Estağfurullah Aykut bey, imkanları değerlendirmek diyelim... :) Yalnız ben geldiğimde oralara sürmek isterim bisiklet, var mısınız? Tarsus'ta ne zaman olacaksınız? Kendinize iyi bakın, görüşmek ümidimle. :in:

• Beğen
Tepkiler: aykut sıgındık
Scudo
@Emirhan Kaya

Teşekkürler Kardeşim, vardır hepimizde bu kadar enerji... Bizim buraların tam bisiklet ve doğa zamanı şimdi... Siz yazın sürerken bisikletlerinizi oralarda, emin ol biz de burada dilimiz dışarda gölge arıyor olacağız... :D

@Mustafa AKAN

Bilmukabele... Harikaydı gezi gerçekten, çok keyif aldım... Sizin de yolunuz açık olsun, Çanakkale gezilerinizi çok ilgiyle izliyorum Mustafa bey, bilesiniz... :in:

Ahmet abi valla sizi kıskanıyorum malesef aksamları bisiklete binebiliyorum ve hava çok soğuk oluyor birde teriniz soğuduğunda :( neyse size güzel paylaşımlarınız için teşekkür ederim :in: :Skull-175

@Ahmet Salih Özenir

Teşekkür ederim Ahmet Bey. Tarsus Yarı maratonu 20 martta. Ama tahmin ediyorum siz buraya daha önce gelebilirsiniz. İnşallah bol bol gezeriz. Sağlıklı ve sıhhatli olmanızı dilerim.

her turunu heyecanla takiplediğimiz Ahmet abimiz ayaklarına sağlık harika bir tur daha.... Sevgili Uğur abicim artık biz de baharın gelmesini bekleyeceğiz Konya'mızda turlamak için :)

@UĞUR VURAL.

Aman bisiklet sürecem diye hasta olmayalım Uğur kardeşim, yoksa uzak kalırız yollardan... Ancak bil ki özlettin o renkli gezilerini...

@aykut sıgındık

Aykut bey, bilmukabele... Yakın dönemde o tarafa gelme planım yok maalesef, sanırım siz Tarsus'a gelince görüşme şansımız olacak... Yolunuz açık olsun... :)

@m.varolfb

"m.varofb" kardeşim, nerelerdesin? Sesini soluğunu hissedemez olduk... :) Umarım herşey yolundadır. Valla sen bahar falan diyorsun ama Konya'lılar hiç boş durmuyorlar ki... Dağ bayır, kar buz... Hepinizin yolu açık olsun...

İstanbul gibi bir şehirde yaşamama rağmen doğup büyüdüğüm şehri, Mersin'i inanılmaz özlüyorum..!

Kavafis'in Kent şiiri geldi aklıma yine;

''Bir başka ülkeye, bir başka denize giderim' dedin.
'Bundan daha iyi bir başka şehir bulunur elbet.
Her çabam kaderin olumsuz yargısıyla karşı karşıya
-bir ceset gibi- gömülü kalbim
Aklım daha ne kadar kalacak bu çorak ülkede?
Yüzümü nereye çevirsem, nereye baksam
kara yıkıntılarını görüyorum ömrümün
boşuna bunca yılı tükettiğim ülkede'
Yeni bir ülke bulamazsın, başka bir deniz bulamazsın
bu şehir arkandan gelecektir.
Sen gene aynı sokaklarda
dolaşacaksın. Aynı mahallede koşacaksın;
aynı evlerde kır düşecek saçlarına.
Dönüp dolaşıp bu şehre geleceksin sonunda. Başka
bir şey umma-
Ömrünü nasıl tükettiysen burada, bu köşecikte,
öyle tükettin demektir