Scudo Sports

Mersin Bisikletli Gezginler, Hafif Yağmurlu Bir Günde Erdemli’ye. 24.04.2011

@Kadir AYINTAP

Alanya... Hele ki sabah çıkarsanız erkenden, pedal bile çevirmeden gelirsiniz... :)

Bize de kalır Anamur-Gazipaşa... Of anam of... :D :D

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Scudo
Baharı dört gözle beklediğimiz bu günlerde bu güzel bahar ve doğa görüntüleri ile sabırsızlığımızı bir kat daha arttırdınız.Emeklerinize sağlık.Bol pedallı günler...

@Ahmet Salih Özenir

Aynen Ahmet abi çok sicaktı ve bayağı bir terlemiştim :) ama her damlasına değerdi :) . Gene olsada gezebilsek ;)

Güzel tur olmuş pedallayan arkadaşların ayaklarına sağlık Fotoğraflarda güzel sadece gökdelen gibi olan yazlıkları hiç beğenmedim bence en güzeli müstakil olan resimdeki ev:)

Yollardaki lastik düşmanı cam şişelerin kırıklarından kurtulamayacağız. Paylaşım için teşekkürler. Mersin'e selamlar...

@Bülent ŞİMŞEK

Baharı yaşamaya başladık bizler, darısı sizlere... Ardı fena, sıcak bir yaz... :)

@semih59

Haklısınız Semih bey ama sadece o güzellikler yok buralarda... :( Benim de tarcihim aynı sizinle... :in:

Harika bir gezi olmuş. Bahar da gelmiş. Betonlar içimize oturdu resmen. O nasıl bir deniz kıyısıdır öyle arkadaki evler onlardan daha mı yüksek?

Uzun zamandır siteye (resmen) girmesemde sizin ve diğer tüm gezileri hayranlıkla takip ediyorum Ahmet Bey. Yüreğimi her zaman coşturduğunuz için sizin uhdenizde herkese teşekkür ederim.

@haluk ergelen

O kadar rahat fırlatıyorlar ki arabalarının pencerelerinden dışarı o şişeleri, şaşılası yani... :(

@hanifisari

Sağolasın Hanifi, yarın ki tura katılıyorsun değil mi?.. :)

@Hakan Eşme

Maalesef böyle işte... :( Üstelik kilometrelerce böyle... :( Üstelik arkadaki binalar daha engin... :( 8-10 ay boş duran onbinlerce ev... :(

@aykut sıgındık

Sağolun Aykut ağabey, çok memnun olduk sizleri de turlarımıza katabildiysek... Afyon'a çok selamlar...

Geri