Scudo Sports

Mersin Bisikletli Gezginler, Antakya Gezisi. 19-22.05.2011

Güzel bir tur yapmışsınız. Ben 1987'de babamla yaptığım ve Siirt'e kadar gittiğim seyahatte Mersin-Adana-Ceyhan-İskenderun-Belen-Kırıkhan-Hassa-İslahiye-Gaziantep güzergahını izlemiş ve haliyle Antakya'yı görememiştik. Oray sayenizde görmüş kadar olduk.

Scudo
Güzel bir tur olmuş bizlerde detaylı bir şekilde anlattığınız ve gösterdiğiniz için teşekkürler.
Bir uzun turda bisikletlinin yaşaması gereken serüveni yaşamışsınız. Karşıdan esen rüzgar,yağmurda sürüş,uzun dik tırmanışlar,güneşte terlemeler,çadırın kurulması ve toplanması.Bütün bunlara rağmen en ufak pişmanlık duymamak ve gelecek turları düşünmek. İşte doyamadığım bu bisiklet tutkusu.
Sizler yaşamışsınız ne güzel.
Sizleri takip ederken 2003 Haziran ayında İskenderun'dan Marmarise bir arkadaşımla yaptığım tur gözlerimin önünden geçti ne güzel bir yolculuktu yukardaki olayları yaşamak BİSİKLET SEVGİMİ dahada güçlendirmişti.
O günleri özlüyor ve şimdilerde sizleri takip ediyorum.
Daha sağlıklı ve kazasız nice turlar bol pedallı günler diliyorum. Sevgilerimle

@amistatde

Çok teşekkür ederim Orhan kardeşim... Türkiye'nin bu güne kadar sessiz ve sakince pedal çevirmiş bir bisiletçisiyle, bu tur sayesinde tanışmak, pedallamak, yorulmak, eğlenmek... Hepsi çok güzeldi... İyi ki vardın... :)

@Cem Şentin

Beğendiğiniz için teşekkürler Cem bey, sizin o bahsettiğiniz tur sanıyorum bisikletle değildi, yanılıyor muyum?.. :)

@emre ersoy

Sağolasın Emre'ciğim, olmanı isterdim bu güzel gezide ama sağlık olsun... :)

@altınsoy izzet

Su soğuk, çok soğuk... :D Turumuza katılamasanız da sağladığınız katkı için ayrıca teşekkür ederiz İzzet bey. :)

@Necati Bilgen

Sağ olun Üstadım... Ne mutlu bizlere ki size eski günleri hatırlatmış ve turumuza katabilmişiz... Bir başka turumuzda sizleri de aramızda görebilmek ümidimizle saygılarımızı sunuyoruz. Nice sağlıklı, bisikletli günlere... :)

merhaba ahmet bey;yine imrenilecek bir tur gerçekleştirmişsiniz.makaleleri büyük bir keyifle okudum.tıra katılan herkesin ayaklarına sağlık.paylaşımınız için teşekkürler...

Geri