Scudo Sports

Mersin Bisikletli Gezginler, Antakya Gezisi. 19-22.05.2011

@djayo

Eee, günde 3 öğün... Can çekmesin diye yapmadık yakın çekim... :) Eğlence mi?.. :D :D :D

Scudo
@Rahan Deniz Aydeniz

Çok teşekkürler Rahan bey, biz de sizin gözünüzle gezmek isteriz ama... :in:

@Kadir AYINTAP

Siz de ne güzel yazmışsınız Kadir Bey yorumunuza sağlık... Keşke olsaydı da imkanım, gösterebilseydim daha yakın Yılan Kaleyi sizlere... O rüzgardan duramadığımız yer vardı ya, işte oraydı Belen Geçidi, öyle dar bir geçit sanmayın... Beğendiğiniz için de teşekkür ederim o fotoğrafı. Can önden gidiyordu, tam dönmüş ki bana söylemek için, kare makinemdeydi. :)

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
@Doğu Biçer

Sağol Doğu, keşke olabilseydin, çok daha güzel olurdu bu tur senle... :)

@murat yakıcı

Esas sizin okumanız yarım kalmış Murat kardeşim... :) Bakın bakalım bir kez daha, yemiş miyiz yememiş miyiz künefe?.. :D Bizden de saygı ve sevgiler Mlatya'ya...

Ahmet ağbi paylaşım için ve tura katılan dostlara teşekkürkler. Yine harika bir gezi, yine müthiş fotolor ve yüzlerimizde tebessüm. Yeni paylaşımları bekliyouz

@akifberkant

Sağolun Akif kardeşim beğendiğiniz için... İmkanlarımız el verdikçe gezilerimizi yapıyor ve paylaşıyoruz... :)

@Ahmet Salih Özenir

Ahmet abicim özür diliyorum resimlerin en önemli yerinde bir atlama olmuş : ),tur tastamam tamamlanmış ::) bu arada Antakyanın,iskenderunun en büyük özelliğidir her dinden her dilden insan kardeşdir,cami yanında kilise,karşısında sinagog.kimseye sen necisin,kimlerdensin,sen busun,sen böylesin demez,herkes komşudur.

@hanifisari

Sağol Hanifi, beğendiğin için teşekkürler. Sana İskenderun'dan selam da getirdik... :)

Çadırlı, güzel fotograflarla bezeli, yolu o taraflara düşecek turcular için aydınlatıcı bilgilerle dolu harika bir tur olmuş. Ayaklarınıza sağlık. Bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.:)

@murat yakıcı

Haklısınız boşuna dememişler "Medeniyetlerin buluştuğu şehir" diye... Kalın sağlıcakla...

@sedat seçkiner

Sağolun Sedat bey, tecrübemizi paylaşmak da mutlu ediyor bizleri... :)

merhaba dostlar şimdiye kadar 6 defa türkiyenin farklı illerine tur yaptım ama mersin hatay turundan inanılmaz keyif aldım mbg mersin ekibinin kurucusu ahmet salih özenire çok teşekkür ederim

Geri