Scudo Sports

Mersin. Atladım Bisikletime Gidiyorum Iğdır’a… 08 01 2011

@Hakan Eşme

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Hakan bey, Dostum... Çok güldürdün beni, inan yazarken bile gülmemi durduramıyorum... Korkarım beni tanımaya başladın... :D :D :D

O mandalina, portakal atışları boşa değil tabii... Belli ki hepsi yerini buluyor... :D Alacağım olmasın, söylüyorum yine, "Gelin, hadi..." Bak 2 gün önce Muzaffer Erol Gez hocamla konuştuk, mayıstan itibaren dağ evinde olacak... Atarız kampımızı, ne dersiniz?

Saygı ve sevgilerimi gönderiyorum sizlere...

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
Scudo
ilgi çekici güzel bir tur olmuş :) yarın ki turumuzunda böyle güzel geçmesini diliyorum..Islığa değinmeden edemeyeceğim; Cat Stevens ın en sevdiğim şarkının melodisini duyunca şaşırmakla birlikte çok hoşuma gitti :) ardından şarkıyı bir kez daha dinledim.

@Anıl Baş

Hoş gelmişsin Anıl, iyi misin?

Ben de öyle diliyorum, güzel olsun turumuz, şimdilik 9 kişiyiz... :) Aslında bir iki de türkü kaydetmiştim ama, ben de en çok bu kaydı beğendim sanıyorum... Teşekkür ederim. :in:

• Beğen
Tepkiler: Anıl Baş
@Ahmet Salih Özenir

Mandalinaları bitirmezsen geleceğiz:)
Korkarım bu gidişle biz gelene kadar dalında birşey kalmayacak:)

Muzaffer Hocama Keşan'dan çok selam.

Saygı ve sevgiler bizden olsun gani gani...

1948 lerde altın madalya kazanan adaşınızı saygı ve minnet ile anıyor ve siz Ahmet Hocamıza da tebrik, selam ve saygılarımızı gönderiyoruz Sarıhan ailesi olarak.

@ali albut

Çok teşekkür ederim Ali ağabey, saygı bizden... :in:

@Soner Sarihan

Sağ olun Soner bey, saygı bizden... Ailenize hürmetimi, romörkün yolcusu Tibet bebeğe de sevgimi götürün lütfen. Yolunuz ve bahtınız açık olsun...

"Mersin. Atladım Bisikletime Gidiyorum Iğdır’a" konusunu "Şehiriçi Gezi ve Tur Makaleleri-Fotoğrafları" başlığına açtığını görünce, "Aha!" dedim, "Ahmet Abi konuyu yanlış başlığa açmış galiba. Dur gireyim; hem fotoğraflara bakarım hem de Ahmet Abi'yle dalga geçerim." diye alelacele girdim içeri ama Ahmet Abi'nin muzip yorumlarını okuyunca anladım durumu ve gördüm ki tek "Iğdırzede" ben değilmişim. :)

Abi yine süper bir gezi, harika bir anlatım ve harika yorumlar... İnşallah günün birinde tekrar "yeşil sahalara" dönüp tur keyiflerini paylaşmak istiyorum. Kıskanmaya ve özlemeye devam. (Şimdilik...) :)

Gezimi, 1948 Londra Olimpiyatlarında Greko-Romen Ağır siklet Olimpiyat Şampiyonu olan Mersinli Ahmet KİREÇÇİ’nin heykeli önünde bitiriyorum…
http://i55.tinypic.com/w8krgx.jpg
Başka bir gezide buluşmak ümidimle…
Bu gezide yol; 48 km.

Merakla, yeni bir Bisikletimle Türkiye Yollarında etapları ne zaman ve güzergahı nasıl olacak diye düşünürken hoş bir gezi ile karşılaştım. Bu gezinin fotoğraflarının yanında anlatımınında güzel olduğu düşüncesiyle sizi tebrik ederim Ahmet Bey. Sağlıklı olup daha nice güzelliklere pedal çevirmeler.

@Levent ÖNDER

:D :D Levent, demek dalganı geçecektin abinle... Helal olsun valla... :D :D

Yollar, patikalar, ovalarla dağlar...
Durmaz Levent, hepsini pedallar...

Bak, beyit bile yazıyorum bisiklete dönesin diye... :D :D Gel kardeşim sen hele, yaparız ortaya şöyle birbuçuk karışık... :D

@Gökhan TESKİ

:D :D ... Ben teşekkür ederim beğendiğiniz için. :in:

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Ne güzel kedi değil mi?.. Yolun açık olsun Ömer Faruk kardeşim... :in:

Ahmet Bey, Iğdır deyince baktım yine helal olsun adam hem Akdeniz, Ege hem de Doğu Anadolu turu falan yapıyor dedim. Fakat baktım bisikletinizde heybe falan göremeyince dedim heralde camide falan yatıyor :D Ellerinize sağlık güzel fotoğraflar. Bu yaz 1-2 arkadaş akdeniz turu yapmayı düşünüyoruz sizin de tecrübelerinizden faydalanacağız inşalllah. ;)

Geri