denizcinesim
Aktif Üye
- Tepki
- 98
- Bisiklet
- Trek
merhaba bisikletforumcular. geçen ayın 19 ile 22 arasında ufak bir akdeniz turu yaptım. amacım gezmek, stres atmak ve de denize girmek. herşey çok güzedi. il k gün mersinden ilçesi aydıcığa kadar yol alıyorum.burda bir gece kalıyorum. kamp yapıyorum.ertesi günü önce anamur daha sonra gazipaşaya geçiyorum.burda ki arakadaşımla bol bol geziyor fotoğraf çekiyorum. gazipaşadan saat 14 gibi çıkıyor alanyaya ulaşıyorum. müthiş bir yer. kaleye çıkıyorum. ardından damalataş mağarasını geziyorum. ardından kalmak için ucuz bir pansiyon buluyorum.akşam alanyanın çarşısını geziyorum. ertesi gün saat 6 gibi uyanıyor önce manavgatı geziyorum sonra tur bitiş yeri olan antalyaya varıyorum. şehir merkezi, düden şelalesi, beldibi mağarası yerlerini geziyorum. günün yorgunluğunu konyaaltı plajında denize girerek atıyorum. gece saat 11.30 da mersine gitmek için otogara geçiyorum.yolda tanıştığım yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum. gezi hakkında en iyi şeyleri fotoğrafların anlatacağını düşünüyorum. sizi fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum.
alınan yol 550 km
fotoğraflar için
(link)
alınan yol 550 km
fotoğraflar için
(link)