Scudo Sports

merlin malt cr mi? merida secultra mı?

taskin90

Üye
Tepki
57
İsim
TAŞKIN K.
Arkadaşlar yol bisikleti toplama arefesindeyim. ilk olarak kadroyu almayı düşünüyorum ve bu iki kadro arasında kaldım.İki kadro da sıfır vazıyette.merlin karbon ,secultra aluminyum .merlin kadro maşa 1500 gr cıvarı secultra 2250.ikisinin de fiyatları yakın brbirine sizce ne yapmalıyım teşekkürler

Scudo
Ben olsam karbon olanı seçerdim

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
@Çağlar Çağlayan bana da merlin daha yakın geliyor fakat rijitlği nasıldır meridaya gore bilemiyorum bu yuzden kararsız kaldım

ben merida kullanıyorum fiyatlar birbirine yakın ise
karbon olanı seçmek daha mantıklı

@taskin90 Genel olarak karbonun alüminyumdan daha esnemez bir malzeme olduğunu biliyoruz. Bu durumda karbonu seçmek daha iyi olur. Sonuçta çin malı bir karbon almıyorsunuz. Arkasında merlin var :)

buarada bisiklet şuan seda bisiklet karşıyakada vaktin olursa git bir bak ben yarın teslim alacağım çünkü ... hem kendin görmüş olursun ya da yarın ben alırken gel hem tur da atabilirsin :D@taskin90

@taskin90
Merhabalar.. merlin malt cr kadroyu nerede buldunuz? Bana da soylerseniz ben de alayim.. Merlin'de ben tam alacakken tukendi cunku.. :)

@mertsimsek76 sahibindende bir tane var satılık. Benim kadro da eğer bekledigimden büyük gelirse ben de satabilirim.

@Recep-Şahin
Sahibindendeki arkadasla konustuk.. fiyati bana uygun degil.. size gelen 53 cm. olmasi lazim.. gelince bilgi verirseniz eger size olmazsa ve satacaksaniz konusabiliriz.. tesekkurler..

@mertsimsek76 tamamdır. Zaten arkadaşın yazdığı fiyat bana da fazla gelmişti. Bi bakayım hatta ihtiyacınız olursa boğaz, sele, sele borusu, gidon falan da olacak ona göre konuşuruz. Gerçi ben de daha görmeden olmayacak gibi konuştum ama.

@Recep-Şahin
Tesekkur ederim..Boyunuz kac Recep bey?

tek tek cevap aramak yerine konuna anket eklersen daha mantıklı olur

Boyum 176 cm. Kadro 53 cm. ama sloping olduğu için ölçüyü seat tube olarak almışlar. Effective top tube 56 cm.

@Recep-Şahin
Bana uyuyor.. size de kisa bogazla uyabilir belki.. irtibatta olalim.. bende bogaz gidon grupset teker seti hersey var bir kadro yok :)

Geri