Scudo Sports

Merlin cycles Sitesinden aldığım ürün eksik çıktı

@mariokaldato
Örnek Erdoğanlar Bisiklet :) Benzer sıkıntı yaşadım ve forumda da yazmıştım zaten ;)

Scudo
@mariokaldato hocam nasıl ispatlayacağımı ben de bilmiyorum. aslında onlardan çok bizim gümrüktekilerde de sıkıntı olabilir. Ama düşünülecek olursa o set içinden eksik çıkmasını istediğim en son şey zincir olurdu..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Hakli
@sedatergun
Haklisin abi takma kafana genel olarak alacagina ikna oldum bende

sonuçlanınca haber verin.

Evet ucuz diye bu siteyi öneren arkadaşlara ithafen"Sorry to hear that the chain was not included, would you be able to double check all of the packaging for the components as we can only send out groupsets on our despatch system if all components are included?"

@sedatergun tekrar bakabilir misiniz demis, kotu bisi yok, defalarca baktim yok deyin ekine de tum paket ekipmanlarini( kutu dahil) fotograf olarak ekleyin, ilgileneceklerdir.

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@sedatergun
Bir daha kontrol edin grupsetleri tüm komponentleri olmadan kargo sevk birimimize yollamıyoruz demiş. Yani biz kontrol ettik gönderirken vardı demek istiyor.
Paketi açarken sağa sola düşürmüş olmayın demek istiyor.

İlk defa internetten alışveriş yapmıyorum. Hatta yurtdışından da ilk alışverişim değil. Tabii ki her yere tekrar baktım. Aslında görevliden alırken kontrol etmeliydim ki hep öyle yapardım. Ama bu defa etmedim. İstanbul gümrüğünü aradım Adamlar telefonları açmıyorlar. Bunun üzerine gümrükte çalışan yakınıma sordum. O da paketlerin tek tek masada açıldığını ve hepsinin yerine konulduğundan emin olunduktan sonra kapatıldığını gümrükte böyle bir şeyin olmasının çok zor olduğunu söyledi. Ben de cevap olarak kontrol ettiğimi ve gümrüğe sorduğumu yazıp, gelen kutuları da fotoğraflayıp cevapladım.
Du bakali ne olcak.

Sedat Bey merhaba, sitenin ucuz olması ve tavsiye edilmesi ile, size verilen cevap arasında bir bağ kuramadım. Bahsi geçen site bir çok yabancı alış veriş sitesinden daha güvenilir ve kaliteli ürünleri uygun fiyatlara ülkemize gönderiyor. Ortada bir hata varsa, bunu çözebilmek adına size yardımcı olacaklardır.

@Erdal YILMAZ ben size açıklayayım. Kısacası diyorlar ki. Bizde problem yok kontrol edip de gönderdik siz iyice bi bakın araya sıkışmıştır. Yani hatanın kendilerinde olabileceğini kabul etmiyor. Sanki paketi kendi hazırlamış. Ama paketi ben kendim açtım ve kontrol ettim ve yoktu.Ben de diyorum ki başka bir Zaman başka birinin başına da aynısı gelebilir aldanmayın. Ya da bana ne ne istiyorsanız onu yapın.

Geçen Sene XT I Spec Vites Kolu Almıştım.Bizim Ptt Kutuyu Haşamat Etmiş...MerlincycleS Sitesine Google Translate Çeviriden Bir Güzel Yazı Yazdım İki Gün İçinde Takip Verdiler Eksik Vidaları bi tomar da kablo başı vs şeyler vardı 6 Günde Elime Geçmişti... O kadar Alışveriş yaptım siteden yani 5 6 milyarı çok rahat geçmiştir bi hediye çeki vermezmi site yani bunun dışında tüm e maillerime olumsuz döndüler...Sizin paket gümrüğe takılmadıysa ki eğer Ptt açmadıysa inancaklarını da sanmıyorum olumsuz dönerler hep...En azından kutu yırtık vs olsaydı ha Ok Derler Yollarlardı.

• Beğen
Tepkiler: sedatergun
Eveet. Biraz uzun sürdü ama yazışmalardan sonra zinciri postayla gönderdiler arkadaşlar. Posta ile olduğu için o da biraz uzadı sanıyorum. Neyse sonuçta geldi. Sonuç olarak Size tavsiyem teslim alırken açarak alın arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@sedatergun Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

Sizinle alakası yok. Antrparantez belirteyim. O geldi aklıma.
Yanlış hatırlamıyorsam 5-10 sene önce ürün aldığım mymemorybits.co.uk Türkiye'ye ürün göndermeyi bırakmıştı.
Sebebi ise Türkiye'den alınan satınalmalarda sürekli sorun çıkıyormuş. İnsanlar, ürünleri alıyormuş, almıyorum diyormuş. Para iadesi istiyormuş, gümrükte, kargoda kayboluyormuş.
Herhalde Türkiye ile uğraşmaktan bıkmışlar. Adamlar çok uygun fiyatlı ürün satıyorlardı. Yazık olmuştu o dönemde. Channel Islands'ta idi bu firma ve galiba birtakım vergilerden muaftı.

@hogutmen üzerime alınmadan yazıyorum :)) İstismar etmek isteseydim aldığım ürünler içindeki en ucuz ürünü seçmezdim. Bunu sanıyorum empati yoluyla satıcı da düşünmüştür . Ama farklı bir açıdan yanı onların açısından bakacak olursak da bizim gibi ülkeler için zaten ön yargılı olmalar gayet olağan. Çünkü aramızda istismar edecek kişi sayısı oldukça fazla. Ama bizim dürüstlüğümüz eksik olanı eksik demeyi doğru olanı da takdir etmeyi gerektirir. Ki dilim döndüğünce bir teşekkür yazısı da yazdım.

• Beğen
@sedatergun

Hakkınızı aramanız çok güzel bir şey hocam. Takdir ediyorum sizi. İngilizceniz de çok yokmuş. Amaaaan deyip geçebilirdiniz. Bilsinler hatalarını yani.
Bakınız ben hepsiburadadan klavye-mouse seti almıştım. Bende mouse eksik çıktı. ilettim kendilerine konuyu. Kargoyu iade edin halledelim dediler.
Ben de ihmal ettim. Uğraşmadım yani. Öyle kaldı bizim mouse.

@hogutmen bu durumu satıcı açısından düşündüğünüzde dürüstlüğünüzle ilgili soru işareti kalmış olabilir diye düşünüyorum. Aynı zamanda sonrasında gelişecek başka bir olay için de güvensizlik gelişebileceğini düşünüyorum.

• Beğen
@sedatergun

Doğru söylüyorsunuz. Hiç düşünmemiştim. Olayın üzerine gitmemem bir nevi bir yem atma durumu olabilir.
Ne koparırsam diye. En azından müşteri temsilcilerinde bir suizan oluşabilir. Hatta bizim gibiler hakkında kendi aralarında dedikodu, gıybet.
Hiiiiih düşünmek bile istemedim şimdi. :(

Geri