Scudo Sports

MeridaM diyorum ....

Scudo
Çok güzel ,karizmatik bir bisiklet.güle güle kullanın..
Rica etsek parçaların ayrıntılı ağırlıkarı modelleri ni yazabilirmisin(özellikle ayna kol,kadro ve çember setinin)..

@günay

parcaları takmadan önce tartmak isterdim ama tartmakla ugrasmadım.kadro agırlığı 1inç 1.200gr.jant seti ön 815.arka 931gr gerı kalanı aklımda degıl.dt kit ile tubless çevrilmiştir.

@aybarssurucu
İstanbula gelme Aybarsım Bülent abime git meridalar onda:D

@SEDONAM

Oğuz'cuum yi güzel de yine karman çorman bir bisiklet yapmışsın. Bu Token'lerin rengine Ertuğrul'un kırmızı Merida çok yakışırmış. FoX'u da ellemişken bari fıstık yeşili yapsaydın, beyaz logolu. Hatta olayı daha ileri götürüp Token'den fıstık yeşili logolu ürünler rica edelim. ;)

Çarşamda italyadan dönüyorum güzel fotoğraflarını çekelim şunların.

@gurol

Abi maşayı fıstık yeşili yapcaktım'da rengi tuturamam dıye boyamak istemedim aklımda vardı zaten.geldiğinde hallederiz.görüşmek üzere.

@SEDONAMMaşanın alt bacaklarını yerden gelen yeşil alev şeklinde yapalım, gerisi siyah olsun.

gürol abi maillerimi aldınmı?

Çok şık bir bisiklet güle güle kullanın Merida'nin esnemesi nasıl test edebildinizmi?

@zafer sayin
daha tam test edemedim bazı parçalar istedgim gibi olmadı onları beklıyorum.

Ertuğrul'un bisikletle Alanya'da Elit Startında olmak için gün sayıyorum; vermezse çalarım gece otelden :) Önce bir rakı muhabbetine otururuz;ondan sonra zaten sabah uyanamaz :)

• Beğen
Tepkiler: Berkay Benli
bısıkletın cok şık duruyor süper bence hayırlı suruşler dılerım bıttım yanı bu bısıklete belkı ılerde benımde bu şekılde bır bısıkletım olur :( gule gule kullan kardeşşş

Geri