Scudo Sports

Merida'larınızın fotoğrafları

Scudo
@Hasan Çağrı

En azından 50 tane Merida sahibi tanıyorum. Bunlardan yaklaşık 10-15 tanesi foruma üye...

Bir kişide görüp eklemez mi şu bisikletini...:)

@bianchimania

bisikletiniz çok güzel modelini bilmiyorum ama bende tfs 100v alsam mı diye düşünüyodum. ama bu bisikleti görünce almaya kesin karar verdim. ya böyle hani derler ya tay gibi olmuş valla çok hoş duruşu fln güle güle kullanın

Yorumlarınız için Teşekkürler, Merida'yı tavsiye ederim hiç düşünmeyin.

@bianchimania

selesi çok yüksekte olmasına rağmen bi kere bindim çok kısa gitsem de çok güzel bi bisiklet ben de tavsiye ediyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
@bianchimania

ya o kadar ayar yapmışsın bozmıyım dedim :D caddebostandan 2-3 kere yanımdan geçtin de seni görüp tanıyıp dönüp seslenene kadar çok geç oluyo :D neyse bi gün tandemde karşılaşırsak ordan yola çıkarız :D

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
Timur abi,alacağınız merida mı bu_? yoksa 2.bisikletiniz mi_?:)

bisikletim bölümündeki: BİSAN yazısını görünce...:) :)

Şimdi bende::kimlerde bisan var başlıklı konu başlatsam,acaba herkes bendeki ve forumdaki diğer bisanlara:D ;
aaa süper,gözlerim kamaştı,aldırma şimdi bizede bir bisan:) :D :p yazarlar mı:rolleyes: :cool: _?

güzelim meridaları görünce için içini yer ama,sonuçta özlediğim bisanım bana bakar,ben de ona...

baya bir duygusal oldu galiba:winkenlux

merida ikinci bisikletim.
bisan yol bisikletim var. vazgeçemediğim tek bisikletimdir.izmirden saygılar ve sevgiler....

Geri