Scudo Sports

Merida'larınızın fotoğrafları

@Skepo
Sanırım kadro boyu büyük O zaman size..
Endurance kadro değil bildiğim kadarı ile o bisiklet, yani daha yatar pozisyonda sürüş sağlıyor, bunun içinde sele, bu tarz kadrolarda , endurance kadrolara göre daha yüksekte oluyor. Benim şimdiye kadar gözlemlediğim o. Tabiykide siz rahatsanız, dizlerde ve vucutda ağrı yoksa , sıkıntı yok denektir.

Scudo
@Adrenalin26

Kadroda S/M yazıyor. Ayakta durduğum zaman yaklaşık 2 parmak boşluk kalıyor. Boy 168. Benim ölçüler ölçüsüz belkide:) MTB'de hep popo kısmında bindikten sonra ağrı olurdu. Bunda hiç sıkıntı yaşamadım. Tabi 20km birşey demek için kısa bir mesafe. Daha uzun km'de de denemem lazım.

Scultra 300 team bahrain bisiklet yeni janjanlı yerlerde fotoğrafım yok henüz

IMG_20180725_162853.jpg

Dosyalar

• IMG_20180725_193808.jpg
    IMG_20180725_193808.jpg
    54,7 KB · Okunma: 18
  • Beğen
Tepkiler: ahmetd79
Fotoğraf mı? Bir saniye şu aliexpress aksesuarlarını çıkarayım :D

@Mhmm@

@Phakahn
Bu yorum bisikleti aldığım ilk gün çektiğim ilk fotoğraf için yapılmıştı. Ne canım sıkılmıştı ama :)

189276
Tüh aliexpress aksesuarlarını takmayı unutmuşum, bi dahaki sefere artık :)

@ahmetd79
Maşallah . Biraz abartı olmuş sanki aydınlatma ama çoktan zarar gelmez :)

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Türkiyede Merida distribütörü olan Isranbulda nereler var? Daha doğrusu Merida Scultura 4000 Bahrain Merida bisikletini nerelerde bulabilirim. Bir arkadaş soruyor da.

@Mhmm@ ?

:D?

Son düzenleme:
  • Muhteşem
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@:DDD

bilmiyorum ama sizin için şu linke ulaştım
(link)

• Beğen
Tepkiler: :DDD
@mariokaldato
Aynakol fenaymış :D Tam bir mtb olmuş.

@rodya
hayırlı olsun güle güle kullanın çok güzel kadro karbon değil ama kaynak izi silme çok başarılı ben severek kullanıyorum scultura 300 ümü size de keyifli sürüşler dilerim.

@mariokaldato

Kral öldü, yaşasın yeni kral! :D
Ben de rengine ve kadrosuna kapılmıştım. Bu kadronun incelemeleri çok iyiydi ve dedikleri kadar varmış.

@Mhmm@

Teşekkürler. Bence fiyatının çok ötesinde bir kadrosu var. 2300 gram jantlara ve tiagra sete ragmen 9 kg gelen bir bisiklet. Kadronun etli ve aero boruları, geometrisinin çok fazla endurance sınıfında kalmaması beni cezbetti. Dediğiniz gibi işçiliği de kaliteli. İlk izlenimlerime göre rijitliği dozajında bırakılmış ve konforlu bir bisiklet. Bir jant yükseltmesiyle kendini bulacak gibi görünüyor.

Bu arada iyi bir alu kadroyu sıradan bir karbona tercih ederim. :harika:

Son düzenleme:
Geri