@mariokaldato Bisiklet üzerindeki oturma açısı baya değişicek gibi geliyor daha fazla eğilmek zorunda kalıcam buda zaten çok dayanıklı olmayan boynuma (sanırım boynumda fıtık var) daha fazla yük bindirecek gibi geliyor.
@Genç89 bende oyle bisey olmadi nedense hatta saft borusu uzundu.bi kac spacer eklemek zorunda kaldim . bildigin yukseldi yani gidon cokta one yatik degil zaten açi olarak
@mariokaldato Peki cevaplarınız için teşekkür ederim. Sanırım bunda en önemli sebep maşanın bacak uzunluğu eski maşanızla aynı veya biraz daha fazla olduğundan olsa gerek. Konuyu biraz daha araştıracağım.
@Genç89
Her sabit masanin bacak uzunlugu ayni degildir. Sizin kadroya hangi masa bacak uzunlugu oluyor onu ögrenmeniz gerekiyor önce. Kisa bacak alirsaniz geometir de bozulur aynakolda yere sürter.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161115/78223f015c2a7fa199dafeb2e1a822ab.jpg
Selamlar. Merida Matts70 ile şuan ev okul arasında ulaşım amaçlı kullanıyorum. Okuldan erken çıktığımda izmir inciraltı ordan feribotla Bostanlı sonra ev yapıp 30 km kadar sürüp eve gidiyorum. Kazasız belasız sürüşler herkese.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi