Scudo Sports

Meridalarım Diyorum...

Scudo
Yol bisikletinden hiç kullanmadım ama gördüğüm en atak fişek bisiklete benziyo :)

• Beğen
Tepkiler: Pelin
her ıkı bısıkleton hayırlı olsun pelin gule gule kullanman dileğiyle yarişlarda sana başarılar dilerim....

• Beğen
hayırlı olsun güle güle kullan arkadaşım fakat ben resimleri
göremedim açılmadı neyse bende 1 hafta önce merida matt tfs 100 aldım güzel bisiklet önümüzdeki yazada bir yol bisikleti almayı düşünüyorum sormama gerek yok herhalde merida yol bisikletinden memnunsundur sanırım benim tercihimde yine merida olacak 6-7 senedir bisiklete binmedim çok büyük kayıpmış meğerse :d

@aykansin

Teşekkür ederim.Merida yol bisikletinden çok memnunum.

Pelin'cim yeni bisikletlerinle kazasız, belasız, rüzgarsız, mazgalsız...vs sürüşler dilerim :) Hayırlı olsun.

• Beğen
her ıkısı de cok guzel ozellıkle mtbdekı alev desenı cok hosuma gıttı :)
kazasız surusler dılerım

• Beğen
hayırlı ugurlu olsun pelin ikiside çok güzel allah kazalardan saklasın bisikletlerinleyken hep mutlu ol kendine dikkat et

• Beğen
Meridanın her hali güzel.. Bu ikisi de mükemmel gürünüyor, kazasız belasız kullanman dileğiyle..

• Beğen
kardesım pelın harıka bısıkletler kazasız ve bol pedallı gunler dılerım mersınden sevgıler baymekanik mtb bırlıgı

• Beğen
@PELİN

çok güzel cant seti çok, redbull yarışında yakından gördüm.
gerçi benim gibi ağır vasıtaları kaldıracak birşey değil ama olsun :D Zac 19'a devam. :rolleyes:

Allah sahibine bağışlasın böyle güzel aletleri. :)

• Beğen
her ikiside muhteşem güle güle kullanman dileğiyle hoşçakal!!

• Beğen
Geri