ortada bir polemik varsa onu ben yapmıyorum sizin tutarsız konuşmalarınız sebep oluyor. Doğru size yardım etmek isteyen çok insan var görüyorum emin olun onlar da benimle aynı fikirde bazıları ama siz ne yazık ki bunun farkında bile değilsiniz. para sizindir istediğinizi alabilirsiniz tabi ama benim demek istediğimi anlayamamışsınız. forum da bakarsanız tavsiye isteyen arkadaşlar belirli bir bütçe çerçevesinde arayışa girerler ör: 3000-3500 lira arasında tavsiye edebileceğiniz dağ bisikleti var mı? siz başta 3000 lira civarında bisiklet baktınız arkadaşlar yardım ettiler seçtiniz sonra 3000 den 4400 e çıktı mevzular. benim anlatmak istediğim siz çıkıpda benim 4500 liralık bütçem var şunlar arasında kaldım deseydiniz önceden seçim yapmanıza yardımcı olan arkadaşların emekleri boşa gitmezdi. umarım anlamışsınızdır demek istediğimi. Birde lütfen daha yüz yüze bile gelmediğiniz insanlara '' DOST '' kelimesini kullanarak bu kelimeyi basitleştirmeyin rica ediyorum.
not: bana ''sen'' diye hitap etmeyip, benim gibi '' siz'' şeklinde hitap ederseniz sevinirim.