Scudo Sports

Merİda Tfs Xc 500 D-dart Acİl!

Tepki
18
Merhaba arkadaslar uzun zamandır arastırma ıcerısındeyım.Artık son asamaya geldıgımı dusunuyorum.
Buyuk olasılıkla Merida TFS XC 500 D modelınde karar kılmıs bulunuyorum.
Sızlerden son yorumlarınızı almak ıstedım.Bır yandanda merıda 2010 modellerını merak etmekteyım yanlız pıyasada bulamadım 2010 model merıda lar hakkında bılgısı olanlar varsa paylasırsa sevınırım.

(link)

Baslıgı acil olarakactım cunku bu hafta almamlazım artık bısıkletı:)

• Beğen
Tepkiler: Kerim_Bulut
Scudo
bu bisikleti yakından bilmiyorum ama bence gayet başarılı. özelliklerine bakılırsa fiyat/performan açsından da fena değil. son günlerde herkes mivok mivok diye tutturmuşken bu seçim güzel bence, sen de beğendiysen bana da hayırlı olsun demek düşer

yokmu arkadaslar 2010 merıdalar hakkında bılgısı olan.onları gormedende almak ıstemıyoorum.
forumda paylasılmıs modeller ama yakından gormek baska.

merida nın ürün yelpazesi ülkemize çok değil hemen her modeli yada istediğin modeli bulmakta zorluk çekebilirsin.1250usd gibi bir rakam vardı bisikletin özellikleri arasında o paralara başka modellere de bakabilirsin.Giant,Scott,Corratech,Cannondale,specialized,Kron,Sedona vs vs

Çok güzel bir bisiklet, arkadaşımda var, bir kere kullanmıştım. Fiyatı da 1050 usd' ye düşmüş. Ben şu an alacak olsam diğer alternatifleri hiç düşünmeden direk bu bisikleti alırım. :in:
Seneye kesin yeni bir bisiklet alacağım. Bütçem yeterli gelirse corratec revolution düşünüyorum, ama onu alamazsam kesin bir tane tfs 500d alırım :)

Geri