Scudo Sports

Merida TFS 100 V+Hediyeleriyle birlikte

Orkun ÖZDEN

Forum Demirbaşı
Tepki
285
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Arkadaşlar bisikleti 17 mayıs 09 da erdoğanlardan aldım.o tarihten bugüne kadar 2000km civarında yol katetti.araziye çok nadir 1 yada 2 defa girdim.onun dışında hep asfaltta kullandım.

Bisikletin zinciri yeni değişti.diğer gerekli bakımlar da yapıldıktan sonra teslim edicem.onun dışında teknik detaylardan çok anlamadığım için bolca fotoğraf koydum,yine de sorunuz olursa çekinmeyin.

Bisiklet 18 inçdir.

Hediyeler;bir çift mtb dış lastik,kablosuz bilgisayar,ön gidon ışıldağı,ekstra ışıldak,gözlük ve suluk kafesi(bisikletin üzerindeki).

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

istenilen fiyat ise 800 tl (pazarlık payı var),makul tekliflerinize açığım.ankara içine eldem teslim yaparım.ankara dışı alıcı çıkarsa da kargo durumunu nasıl yapıcağımızı konuşuruz.

NOT:resimlerde gördüğünüz seleyi maalesef vermiycem.onun yerine başka sıfır bir sele takıcam.

Scudo
(link)

bu da gözlük,resmi koymayı unutmuşum...

Abi ağrılığı ne kadar acaba?

emin değilim ama yaklaşık 13kg gibi bi sayı hatırlıyorum.

Donanımı hakkında biraz daha detaylı bilgi verir misiniz?

pek anlamıyorum ama olabildiğince bilgilendirmeye çalışayım sayın Serdar GÜLTEKİN bey...

kadro:6061 aluminyum double butted
amortisör:SR suntour xcm-hydroulic lockout 80
fren,vites kolları:shimano
fren ayakları:avid
aynakol:shimano
ön aktarıcı:shimano altus
arka aktarıcı:shimano deore
barend,elcek,gidon,gidon boğazı,sele borusu:x-mission
jant:alexrims adventurer
lastik:rubena (1.75)+merida race (2.1)

verebileceğim bilgiler bunlar.umarım yeterli olmuştur.almak isterseniz fiyatta yardımcı olurum.

ilan güncel...arkadaşlar fiyat yüksek gelmişse gözünüzü korkutmayın fiyatta anlaşırız...

takas dusunurmusunuz belırtmemıssınız de dusunursenız eger salcano ngf 27 full lx ile...

Merhaba parçalarına ayırarak ve kredi kartı kolaylıgı saglayarak satmayı düsünürseniz,

Kadro ve Lastikleri alabilirim.Hayırlı satıslar dilerim ;)

takas yol bisikletiyle düşünebilirim,ederinden fazla bi bisiklet olursa üstüne ödeyebilirim,malum yol bisikletleri daha pahalı oluyo,zaten bisikleti satmamdaki amaç da bu...

parçalarına tüm kış boyunca ayıramam üzgünüm kıştan sonra belki o da düşük ihtimal,komple almak isterseniz gittigidiyor üzerinden satışa çıkarırız taksit imkanını o şekilde ayarlarız.

ilan güncel 650 tl...daha fazla düşmiycek arkadaşlar son fiyat...

ilan güncel....1500tl civarı yol bisikletleriyle farkını vererek takas olur...

Geri