Scudo Sports

Merida TFS 100 hakkında

Scudo
selam bisiklet almayı düşünüyorum.merida tavsiye eder misiniz?hangi modelini tavsiiye edersiniz ve fiyatları genel olarak nedir?teşekkür eederim

@spryberk

yaklaşık bir yıldır kullanıyorum gayet memlunum. (link) bir bakınız.
hangi model derken bilgisi daha fazla olan arkadaşlara bırakıyorum.bende matts tfs 100 modeli var,birazda ben modifiye yaptım, harika bir şey oldu. yıllardır yol bisikleti kullandığım için bu benim ilk mtb bisikletim. onun için daha önce bir mtb kullanmadığımdan kıyaslama yapamıyorum.fakat bisiklet taş gibi sağlam,dayanıklı,her yola geliyor,banamısın demiyor.saygılar.

arkdaşlar temiz ikinci le merida tfs 100v veya disk aranıyor fiyat aralığı en fazla 750 tl...

@anıl sevgi

hem soruyorsunuz nereden alabilirim diye ama bir cevap bile yok ve sonra bu ilan ? bari bi teşekkür et size yardımcı olmaya çalışan üyelere !!!

hyr her iki yerden gitmeye çalısıyorum hangisi daha iyi gelrise onu alacağım ancak ikinci el uygun ve güzel bisiklet bulursam neden olmasın recep abi oraya biraz geç baktım ondan kusura bakma

@anıl sevgi

doruk bisiklet manisaya en yakın nokta hem deneyerek alma şansın var bende almadan önce denemiştim bir fikir olur senin için belki hoşuna gitmeyen bir yeri olur ve başka bir model bakarsın ve serviside var kendiside milli sporcudur ve hertürlü yardımcı olurlar bisiklet konusunda !!!

eğer ilgilenirsen ben de 2 tane merida matts tfs 100v var. biri yeşil-siyah biri beyaz-siyah. az kullanılmış. :)

Arkadaşlar kısa vadede bisikletimi yükseltme imkanım yok ama belki yazın biraz yükseltebilirim.Nerden başlamamı önerirsiniz?Benim kafamda maşayı epicon(2011) yapmak var ama bir yandanda spd ye mi geçsem diyorum?Sizce önce spd mi yoksa maşa mı?Diğer başka yükseltme önerileride yazarsanız hem benim için iyi olur hemde konuyu takip eden arkadaşlar için :)

Spd derim. :) Maşa biraz daha bekleyebilir bana göre. Şahsen ben Sedona 711-v 2010 model Bisikletimi kadro çatlayana kadar modifiye edip kullanmayı düşünüyorum. Bu modifiye işlemini de pedallardan başlatıcam. Üzerinde ki diğer komponentleri elime para geçtikçe sırasıyla değiştirmek istiyorum. Daha ömürleri var ama :D

Sonuçta burada xcm v2 maşayı satmaya kalksam kimse almaz diye düşünüyorum :D

ben sökersem abimin sedona 741D si var ona takabiliriz yada yedekde bekleyebilir :D

frenlerimden(hayes stoker) ve arka aktarıcımdan(alivo*8) memnunum :) spd ye meraklandık abimle ama ben biraz çekiniyorum :D düşme anında ayağımdan nasıl çıkacak ve şehir içinde ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum.maşayı değiştirmek istememin tek sebebi ise bisiklet hafiflesin diye ama model de tavsiye ederseniz düşenebilirim, fren, arka aktarıcı, maşa vs. için.Aslında bisikletimi aldıktan sonra 5-6 km sürdüm ve sonra üniverseteye geri geldim.Bisiklet öylel duruyor şimdilik.ağustos gibi parçaları yükseltebilirm en erken.

1)SPD
2)Amortisör
3)Jant Seti
4)Aynakol
5)Diğer parçalar

sanırım spd öne çıkıyor gibi :) fakat şimdilik kesin birşey diyemiyorum :D

Geri