Tuna Bozkurt
Aktif Üye
- Tepki
- 47
Elimde Merida Speeder T3D Var
Kısaca Donanımları Sayarsak
tıagra 4603 50-39-30 aynakol
tıagra 4603 vites kolları
tıagra 4603 12-30 ruble
105 5700 arka vites
105 5703 ön vites
dt swiss XR400 jant çemberi
dt swiss champıon jant telleri
novatec jant göbekleri
maraton 700*35 lastikler
YBN HOLLOW 10S zincir
SLX Hidrolik frenler
FSA sele borusu
Terry carbon raylı comfort sele
FSA carbon furş takımı
Rıtchey wcs 100MM Boğaz
RACEFACE NEXT SL CARBON flat gidon
Şimdi Bu Bisikletle Tura Cıkarım Diye Düşündüm Ama Turda Yarış Donanımları Ne Gibi Olumsuzluklar Oluşturur Bilemiyorum,Bu Yüzden Bisikleti Belgi Gidon Degiştirip,105 Elcik Takarak Yarış Bisikleti Haline Getirebilirimki Bu Gerçekten Maliyetli Olucak..Yada Hidrolik Frenleri Sokup V Fren Takarak Tura Cıkabilirim...Sizce Hangisini Yapmalıyım...Düz Gidon Ve Yarış Donanımları Olması Cok Sorn Olmaz Gibime Geliyor.105 Varken Birde. Ama Genede Sorma Geregi Duydum.Sizce Nasıl Upgrade Yapmalıyım...Yarış Yapabilirim Ama Maliyetli Olucaktır..Tur İçin Sadece Fren Takmam Yeterli..Aklımda Şöyle 90 Günlük Bir Türkiye Turu Var..
Yada Bunu YArış Bisikleti Yapıp Kendime SLX Setli Tur Bisikletide Yapabilirim..Aslında Kafamdaki Tek Soru Yarış Donanımı Ve 105 Tur İçin Uygunmudur...Çünkü Slx Setli Yeni Bir Bisiklette Alabilirim...
Kısaca Donanımları Sayarsak
tıagra 4603 50-39-30 aynakol
tıagra 4603 vites kolları
tıagra 4603 12-30 ruble
105 5700 arka vites
105 5703 ön vites
dt swiss XR400 jant çemberi
dt swiss champıon jant telleri
novatec jant göbekleri
maraton 700*35 lastikler
YBN HOLLOW 10S zincir
SLX Hidrolik frenler
FSA sele borusu
Terry carbon raylı comfort sele
FSA carbon furş takımı
Rıtchey wcs 100MM Boğaz
RACEFACE NEXT SL CARBON flat gidon
Şimdi Bu Bisikletle Tura Cıkarım Diye Düşündüm Ama Turda Yarış Donanımları Ne Gibi Olumsuzluklar Oluşturur Bilemiyorum,Bu Yüzden Bisikleti Belgi Gidon Degiştirip,105 Elcik Takarak Yarış Bisikleti Haline Getirebilirimki Bu Gerçekten Maliyetli Olucak..Yada Hidrolik Frenleri Sokup V Fren Takarak Tura Cıkabilirim...Sizce Hangisini Yapmalıyım...Düz Gidon Ve Yarış Donanımları Olması Cok Sorn Olmaz Gibime Geliyor.105 Varken Birde. Ama Genede Sorma Geregi Duydum.Sizce Nasıl Upgrade Yapmalıyım...Yarış Yapabilirim Ama Maliyetli Olucaktır..Tur İçin Sadece Fren Takmam Yeterli..Aklımda Şöyle 90 Günlük Bir Türkiye Turu Var..
Yada Bunu YArış Bisikleti Yapıp Kendime SLX Setli Tur Bisikletide Yapabilirim..Aslında Kafamdaki Tek Soru Yarış Donanımı Ve 105 Tur İçin Uygunmudur...Çünkü Slx Setli Yeni Bir Bisiklette Alabilirim...