Scudo Sports

merida speeder t2d

hayırlı olsun hocam. şık bir bisiklet. ayrıca baya bi hız yapmışsınız, bravo. kazasız sürüşler dilerim. buarada bisikletin fotolarda göründüğü şeklindeki ağırlığı kaç kg?

Scudo
@Murat.T
murat bey sizin desteğinizle bu modele karar vermiştim bayağı mesajlaşmıştık:) unuttunuz sanırım. atlama zıplama konusunda katılyorum 5-10cm zıplamaları aşmadım bende daha ilerisi bisiklet açısından pek sağlıklı olmayacak gibi duruyor. Bu arada lastik konusunu konuşmuştuk biraz tereddütlüydüm şu an için bir sıkıntı cıkmadı 200km aştım.çakıllı yollada girdim farkında olmadan da olsa şişe kırıklarının üstünden de geçtim Allaha şükür yarı yolda bırakmadı.Tek sıkıntım arka aktarıcı pek memnun değilim açıkçası alıvıo kullanmıştım daha önce onun yanında çok yavaş kalıyor. Ama sanırsam ayarları bozuldu yada ilk başta tam ayarlanamadı. Bende pek anlamadığım için ellemedim aldığım yere bir ara götürecem çünkü son zamanlarda sinir bozmaya başladı bi kere vites koluna asılıyorum vites düşmede zorlanıyor takılıyor kendı kendine yükselıyor.Artık ayarını yaptıracam:D

@erphan

Yabancı bir form sitesinde araştırdıgım kadarıyla t2 10.900gr t2d 11.300 du yanılmıyorsam. Fotoğraftaki ağırlıgını bilmıyorum tartma gibi bir şansım olmadı açıkçası. Ama 2.katta oturuyorum çok rahat omuzuma alarak çıkartıyorum ki 40-50km gezintilerin verdiği yorgunluğa rağmen zor gelmiyor.

renk uyumu harika, güle güle kullanın

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler :)

Geri