Scudo Sports

Merida Speeder T2

Lastikler çok hoş bence de, değiştireceğim zaman da yine aynı lastiği düşünürüm. 32 ebatta ama slick yapısıyla 28 gibi bi kesiti var. Benim gibi hybridi yol-asfaltta daha çok kullanacaksanız çok ideal-akıcı bi lastik. Fren takımını ise açıkçası hafifliği için tercih ettim. Ancak üzerindeki standart tektro fren pabuçları çok ani-sert durdurduğu (ve jant setinde de kalıntı bıraktığı) için baradine pabuçlarla değiştirdim. Şu an çok memnunum fren kolundaki baskıya çok doğru orantılı tepkime veren kolay kontrollü bi frenlemesi var.

• Beğen
Tepkiler: halil fatih akbaş
Scudo
bende sizin kullandığınız gibi bir lastik düşünüyorum nereden ve ne kadara tedarik ettiğinizi özel mesaj yoluyla atma şansınız var mı?

@Sipahi arslanoglu

Sipahi bey delta da karşılaşmıştık hatırlarsanız spd yi alın bence bi an evvel.Yakın bir tarihte de sizi cyclocross dünyasına bekliyor olacağım.Ben caadx i beklerken sizde gelince caadx lere bir göz atın derim.Bu jant setini direkt geçirirsiniz seleyi de alırsınız.Devamını satarsınız=) Biraz gaddar mı oldum acaba=)

Selamlar, caadx 2013 resimlerine baktımda, çook güzel bi bisiklet inşallah en kısa zamanda elinize geçer. Yol bisikleti mevzusunu sizle de konuşmuştuk ama ben şu eğik gidona bi türlü alışamıyorum fikren sanırım. Maşa cyclocross en azından :) Spd olayına giricem ama öncesinde özelden sizden fikir almak isterim.

Değişenler: Mavic Ksyrium Elite jant seti, Specialized Romin Evo Expert (143 mm) sele & Geotech (34,9 mm) carbon sele borusu, Columbus Empella Cyclo Cross v-brake full carbon maşa, Token TK2341 ti jant mandalı, Token ti bold sele borusu kelepçesi, Truvativ Stylo Oct 3.3 Team 170 (22-32-44) ayna kol, Truvativ Noir World Cup Flat Carbon gidon, Truvatıv Stylo World Cup gidon boğazı, Avid Speed Dial SL fren kolları, Avid Single Digit SL fren ayakları & Baradine 955VC fren pabucu, Shimano XTR RD-M960(sgs) 9v arka vites aktarıcı, Shimano XTR FD-M970 ön vites aktarıcı, Shimano XTR SL-M970 9v vites kolu, Shimano XTR CS-M970 (11-32T) 9v ruble, Ybn SFL209 Ti-n Gold 9v zincir ve pedal değişikliği. 8,680 kg

Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.

çok güzel görünüyor. hayırlı olsun. kazasız bol pedallamalar.

Geri