DogukanKyn
Üye
- Tepki
- 132
- İsim
- Doğukan Koyun
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Hocam maşallah güle güle kullanın. İki bisikletinizde göz dolduruyor. Son hali çok güzel olmuş merdia'nın jantlar muazzam durmuş
Her işin hayırlısı olsunMontellonun kadrosu kırılınca iki bisikletten tek bisiklet çıkarıp defteri kapattım artık. 👍
Lastık markasına göre değişse de stok frenlerle kullanılabilir diye düşünüyorum. Ben de şuan 105 R7000 frenler var 25 mm lastik kullanıyorum yeterli boşluk var lastikler hutcihonson marka@Muhammet Ağrı merida scultura 300 28 mm lastikler takılabilir mi? Yeterli boşluk var mı acaba?
Ooo hoş geldin dostum, seni buralarfa yeniden görmek güzelYıllar Sonra
Neredesin mübarekYıllar Sonra
Hoşgeldin tekrar.Yıllar Sonra
Pazar günü aklıma geldin bir anda, nerelerde acep bu hayırsız diye düşündüm duşta. Ne alaka dimiYıllar Sonra
Duşta mı ?Pazar günü aklıma geldin bir anda, nerelerde acep bu hayırsız diye düşündüm duşta. Ne alaka dimiHatta hemen arkasından @hamlet2006 kedisi aklıma geldi, hemen odaklanıp konuyu değiştirdim kafamda.
Pazar günü aklıma geldin bir anda, nerelerde acep bu hayırsız diye düşündüm duşta. Ne alaka dimiHatta hemen arkasından @hamlet2006 kedisi aklıma geldi, hemen odaklanıp konuyu değiştirdim kafamda.
Ooo hoş geldin dostum, seni buralarfa yeniden görmek güzel![]()
Neredesin mübarek
Hoşgeldin tekrar.
Pazar günü aklıma geldin bir anda, nerelerde acep bu hayırsız diye düşündüm duşta. Ne alaka dimiHatta hemen arkasından @hamlet2006 kedisi aklıma geldi, hemen odaklanıp konuyu değiştirdim kafamda.
Duşta mı ?![]()
Hoşbulduk o kadar koptum ki fotoğrafı atıp 4 ay sonra bakmışım çok özür dilerim bunun için sizlerin cevaplarını görünce çok duygulandım eski günler aklıma geldi. stravaya bile bakamıyorum işe bisikletle gidiyorum hala ama şuan Adanadayım iş yerim 1 km hiç kesmiyor 😂😂 vites aktarıcım bozuldu ayar tutturamıyorum ön aktarıcı büyük dişli arka aktarıcı küçük vites yani yine en büyük dişlide sürüyorum sürekli o zaman sorun olmuyor sadece mesafe de yakın olduğu için dert etmiyorum ama Adanada şuan tam bisiklet sürülecek bi iklim var yazın çok meşakkatli olur buralar. Adana doğal olarak çok güzel bi şehir ama şehir içi trafik olarak Kayseriye rahmet okutacak cinsten neyse şimdilik bu kadar lakırdı yeter 😂 sizlerin mesajlarını okumak güzeldi Allah a emanet olun
Kafama taş attılar geçen asri mezarlığın önünde dikkat et üstadHoşbulduk o kadar koptum ki fotoğrafı atıp 4 ay sonra bakmışım çok özür dilerim bunun için sizlerin cevaplarını görünce çok duygulandım eski günler aklıma geldi. stravaya bile bakamıyorum işe bisikletle gidiyorum hala ama şuan Adanadayım iş yerim 1 km hiç kesmiyor 😂😂 vites aktarıcım bozuldu ayar tutturamıyorum ön aktarıcı büyük dişli arka aktarıcı küçük vites yani yine en büyük dişlide sürüyorum sürekli o zaman sorun olmuyor sadece mesafe de yakın olduğu için dert etmiyorum ama Adanada şuan tam bisiklet sürülecek bi iklim var yazın çok meşakkatli olur buralar. Adana doğal olarak çok güzel bi şehir ama şehir içi trafik olarak Kayseriye rahmet okutacak cinsten neyse şimdilik bu kadar lakırdı yeter 😂 sizlerin mesajlarını okumak güzeldi Allah a emanet olun