Scudo Sports

Merida Scultura 300 Bahrain Team 2017 Model

Scudo
Aklımda hep bi ironman sevdası var aslında ama çok zor artık hobiciyiz şeklini seviyorum Aero kadroların 😬
Yaş sadece sayıdan ibaret dostum. Elbette bir 20 yaşındaki genç gibi atik olamasakta, zaman ve doğru çalışma ile yapılmayacak bir şey değil. :)

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Mhmm@ Şekilden daha çok sürüş pozisyonu denediniz mi? Pişman olmazsınız umarım. Güle güle kullanın.
@Mhmm@ Peki TT barlı bir bisiklete Dropbarlı gidon takmayacağınıza göre 3T gidon satılık mı? 😀 😀 😀
Yok arkadaş 3T gidonlarımı takıcam kim keko derse desin :))))

Yaş sadece sayıdan ibaret dostum. Elbette bir 20 yaşındaki genç gibi atik olamasakta, zaman ve doğru çalışma ile yapılmayacak bir şey değil. :)
40 yaşındayım ama kol sakat yüzmede az da olsa zorlanıyorum güçlendirebilirsem bir gün mutlaka deneyeceğim ironman ı ama şuan zor bakalım antrenmanlar nasıl gidicek
@Mhmm@ Bu kadro aero değil bildiğiniz TT karar sizin elbette Reacto dan daha fazla eğileceksiniz.
Screenshot_20200909_153920.jpg
Açıklamada Aero yazıyor tt olsaydı öyle yazmaz mıydı Üstad bizi mi yiyor Merlin gevşekleri 😱

• Beğen
Tepkiler: Uçmakdereli
40 yaşındayım ama kol sakat yüzmede az da olsa zorlanıyorum güçlendirebilirsem bir gün mutlaka deneyeceğim ironman ı ama şuan zor bakalım antrenmanlar nasıl gidicek

240058 dosyayı görüntüle
Açıklamada Aero yazıyor tt olsaydı öyle yazmaz mıydı Üstad bizi mi yiyor Merlin gevşekleri 😱
Kadro aero ancak normal aero kadro yerine tercih edilmiyor zira hem biraz daha ağır hemde daha agresif oturma pozisyonuna sahip. Ancak bu, normal bir aero bisiklet gibi toplayamazsın anlamına gelmiyor. Zevkler tartışılmaz. Sen memnun kaldıktan sonra gerisine laf düşmez

• Muhteşem
@Mhmm@ Pinarello Montello FM1, Triatlon eğitiminden yol yarışına kadar kullanılabilen bir verstaile Aero çerçeve setidir.

• Muhteşem
Bana böyle şeylerle gelin ustalar moral lazım verdik parayı 😁

• Hahaha
Tepkiler: Semih Cavdar
@Mhmm@ 3T lere talibim ona göre. TT şeklinde toplayın kadroyu mis gibi. 😀 😀

• Hahaha
@Mhmm@ 3T lere talibim ona göre. TT şeklinde toplayın kadroyu mis gibi. 😀 😀
3T aeronova artık üretilmiyor galiba o yüzden şuan gözümde daha da değerlendiler kırılsa ne alırım bilmiyorum inanın. Bisikletimden bahsettiğimde ilk aklıma gelen gidon grubum oluyor.
Ona göre güzel bir profil jant setide almalısın🙃
Jant seti şuan aynı kalıcak fullcrum Racing Quattro 35 mm biraz daha yıpransın bakalım hala iş görüyor gayet de akıcılar👍🤓

Son düzenleme:
montello_12_a.jpg
Bisikletin üzerinde gelen koltuk direği aero yol bisikletleri için olan.
Triathlon için ise aşağıdaki kullanılıyormuş.
Screenshot_20200911_234223.jpg
Biraz rahatladım açıkçası inşallah sorun yaşamam biraz bodoslama daldım kadroya ama eski şeyleri severim mesela bir 90 model ferrarim olsa bayıla bayıla kullanırım bu da öyle Bi şey. 2007 Tour de France da kullanılmış bu kadro. Gelecek olan 2013 modelmiş. Merlinden sipariş veren biri gelen kadro malzemesinin iyi olduğunu söylüyor reddit de okudum. Sonuçta pinarello. neyse biraz ferahladım, rahat rahat uyuyabilirim :)

Son düzenleme:
@mehmet.ali Kardeşim Ali abi kim bilmiyorum Ramazan Usta ve Süha kardeşimle yapıyoruz ama şuan hallowtech göbek sipariş ettik o arada da kaplama yaptıracağız. 👍 Acele işe şeytan karışır demişler Scultura 300 gibi bir bisikletim var zaten biraz daha sabredip temiz iş yapalım istiyoruz
IMG_20200925_094738.jpg

Son düzenleme:
@mehmet.ali Kardeşim Ali abi kim bilmiyorum Ramazan Usta ve Süha kardeşimle yapıyoruz ama şuan hallowtech göbek sipariş ettik o arada da kaplama yaptıracağız. 👍 Acele işe şeytan karışır demişler Scultura 300 gibi bir bisikletim var zaten biraz daha sabredip temiz iş yapalım istiyoruz
241713 dosyayı görüntüle
Ama merida bu ihanetini unutmayacak. Meridanın hayaleti peşini bırakmayacak.
Birde pinarello ile kayzer sokaklarında hava atmaya kalkarsan bluebird celiğimle seni tokatlarım bilmiş ol mıhımmm.😠

Geri