Scudo Sports

Merida Scultura 300 Bahrain Team 2017 Model

@Mhmm@
hocam stock jantları nasıl bu bisikletin? sahibinden de 1000 km kullanılmış ikinci elini set olarak 300 tl ye satıyorlar,sizce değer mi? Şehir bisikletimi daha akıcı hale getirmek için jant setlerine bakıyorum

Scudo
@Desert Fox
Merida bu jantları Alexrim'e yaptırmış rulmanlı bir jant. kesinlikle akıcı ama üst sınıf jantlar kadar değil. Kendim görmedim ama akordun çabuk bozulduğunu söylemişlerdi benim jant değişim nedenlerinden biri de bu idi. Ancak ihtiyacı karşılıyacak güzel bir jant. Şuan kullanan arkadaşlar var onlara da sormak lazım tabi.

@Mhmm@
ben stock Merida Scultura 300 den bahsediyordum hocam acaba bahrain team modelinde farklı olabilir mi?
mavcut jantlarım zaten stock ve agır bir jant zaten yeterince kötü,bütçem 500-600 tl civarı jant için

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Mavic Aksium.

Arka göbek uyumlu olacak mı? Ruble kaçlı.

• Beğen
@trainspotting35
11-34 9 lu ruble

• Beğen
10-11 vites için onlar
Düzeltme 9-10-11 olacak yukarıdaki bilgi

@Desert Fox
Ben de ?,

aynı sadece boya farklı

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
@Mhmm@
anladım hocam satıcı ilana 9 vites uyumludur yazınca ben de sorayım dedim,uyumlu değilse zaten almamın mantığı yok,teşekkürler

• Beğen
Satici benim galiba.
Evet 9 vites uyumlu. Sculturanin sora setli kadrosunda da ayni jant seti kullaniliyor. Bir spacer daha kullacaksiniz.
Bu arada bu jantlar da stok ve agir jantlar. 300 liraya alacaginiz jantlardan performans bekliyorsaniz hayal kirikligina ugrarsiniz. :)

@rodya
anladım hocam şu an bisikletimde carraro nun stok jantları var baya kötü aklımda shimano wh500 ya da rs11 var aslında,bu jantları yarı yarıya daha ucuz bulunca aklımı çeldi ne yazıkki
sabit maşalı hibrit bisikletimi yol bisikleti jantı ve yol bisikleti lastikleri ile biraz daha akıcı hale getirme düşüncem var

• Beğen
@rodya
Bende öyle dedim ama sonra süphelenip araştırırken işler çıktı bakamadım haklısın.

Mhmmm şu anki jantların bir harika. O jantlar hakkında bilgi verebilirmisin.

• Beğen
Üstadım @mehmetsunu jantları 2014 model Reacto 905 ten çıkma ikinci el olarak Adana'da bir arkadaştan aldım. Fulcrum Racing Quattro alüminyum 35 mm profilli bir jant seti. Gerçekten memnunum iyi jantlar kadroyu test ederken bakarsınız. ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@Mhmm@ Gidon kalacak herhalde sizinle değil mi? Kadro ne sipariş verdiniz.

• Beğen
@Mhmm@ Gidon kalacak herhalde sizinle değil mi? Kadro ne sipariş verdiniz.
Üstadım benim bisiklette sele borusu hariç herşey değişmişti ama duruyordu yani eskileri takıp satıcam bisikleti.
Pinarello Montello FM1 Aero sipariş ettim 51 kadro
@makaram

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Üstadım benim bisiklette sele borusu hariç herşey değişmişti ama duruyordu yani eskileri takıp satıcam bisikleti.
Pinarello Montello FM1 Aero sipariş ettim 51 kadro
Hayırlı olsun. Triatlonamı başlıyorsun?

@Mhmm@ Şekilden daha çok sürüş pozisyonu denediniz mi? Pişman olmazsınız umarım. Güle güle kullanın.
@Mhmm@ Peki TT barlı bir bisiklete Dropbarlı gidon takmayacağınıza göre 3T gidon satılık mı? 😀 😀 😀

Geri