Scudo Sports

Merida Scultura 300 Bahrain Team 2017 Model

Scudo
@mehmetsunu abi Kayseri'deyiz ve son dönemde Erciyes Tırmanışına merak saldım son bir ayda 1 başarılı ve bir başarısız 2 denemem oldu. İki denemeyi de scultura ile yaptım fakat ruble oranları farklıydı. 12-28 ruble oranları bana göre değil abi frenler de hiç güven vermedi merida bu işi beceremiyorsa o fren bacaklarını takmasın abi mecbur değiştirecektim 😬
Sık sık Erciyes Tırmanışı yaparak maliyet etkin bir iş yapmış olacağım. Ben Montello ile Erciyes denemesi yapıcam ama çok güvenmiyorum 10-12 lik eğimlerde ayağım ön lastiği çarpar gibi. Şu videoyu izleyelim
15.20 den itibaren 1 dk izlerseniz anlarsınız

@mehmetsunu abi Kayseri'deyiz ve son dönemde Erciyes Tırmanışına merak saldım son bir ayda 1 başarılı ve bir başarısız 2 denemem oldu. İki denemeyi de scultura ile yaptım fakat ruble oranları farklıydı. 12-28 ruble oranları bana göre değil abi frenler de hiç güven vermedi merida bu işi beceremiyorsa o fren bacaklarını takmasın abi mecbur değiştirecektim 😬
Sık sık Erciyes Tırmanışı yaparak maliyet etkin bir iş yapmış olacağım. Ben Montello ile Erciyes denemesi yapıcam ama çok güvenmiyorum 10-12 lik eğimlerde ayağım ön lastiği çarpar gibi. Şu videoyu izleyelim

Bilmem farkındamısın iki bisikletin olmasına karşın aldığın verim ve yapacağın aktivitenin frekans aralığı daralıyor. Araziye giremedikten sonra, tırmanış yapamadıktan sonra iki benzer işleve sahip bisiklet bulundurmak lüks. Asfalttan ayrılmıyorsun, tırmanışlara şüphe ile yaklaşıyorsun zaten turculuk diye bir şey yok. F/P çizgin olumlu sinyaller vermiyor.

Vah garibim :koptum:

Yol bisikletine
2018 Ağustosta başladım 30 Ekim'de kolu kırdım 2 buçuk ay sürebildim

2019 yılı 25 Ocak'ta Doktordan müsaade alıp başladım bisiklete iyi sürdüm gerçekten Temmuz 2019 da Bir evladım oldu onun için çok süremedim yani 5 ay faal Sürüşüm var sonrası işe gidip gelme.
2019 Aralık ayında kulak kırıldı bu kez bisikletin 😬

20 Şubat 2020 de tekrar başladım bu kez de pandemi vurdu gene süremedim istediğim gibi. Temmuz 2020 de başladım ufak ufak turlara 4 aydır da böyle sürüyoruz toplam kaç ay olmuş 12 buçuk ay faal bisiklet sürmüşüm Commute hariç ama toplam 25 ay olmuş yol bisikletine başlayalı.

12 ay faal sürüş 8000 km Commute leri çıkarırsak 6000 potansiyelim var diyebilirim. İnşallah arttırmak istiyorum.
@Cemal Ç. Kudred abi ile kıyaslayamam kendimi onun sporcu geçmişi var bende halı saha geçmişi var 🤣🤣🤣

Yol bisikletine
2018 Ağustosta başladım 30 Ekim'de kolu kırdım 2 buçuk ay sürebildim

2019 yılı 25 Ocak'ta Doktordan müsaade alıp başladım bisiklete iyi sürdüm gerçekten Temmuz 2019 da Bir evladım oldu onun için çok süremedim yani 5 ay faal Sürüşüm var sonrası işe gidip gelme.
2019 Aralık ayında kulak kırıldı bu kez bisikletin 😬

20 Şubat 2020 de tekrar başladım bu kez de pandemi vurdu gene süremedim istediğim gibi. Temmuz 2020 de başladım ufak ufak turlara 4 aydır da böyle sürüyoruz toplam kaç ay olmuş 12 buçuk ay faal bisiklet sürmüşüm Commute hariç ama toplam 25 ay olmuş yol bisikletine başlayalı.

12 ay faal sürüş 8000 km Commute leri çıkarırsak 6000 potansiyelim var diyebilirim. İnşallah arttırmak istiyorum.
@Cemal Ç. Kudred abi ile kıyaslayamam kendimi onun sporcu geçmişi var bende halı saha geçmişi var 🤣🤣🤣
Kirilan kulagi nerden temin etti ki o arkadasin bak merak ettim ? )

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
  • Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@mariokaldato O şekilde imal etmek sıkıntı değil mi ? Kadro kulağının mantığı gövdeden daha az dayanımlı malzemeden yapıp gövdenin (Kadronun) hasar almasını engellemek değil mi?
Olabilir dogru bak . Ama ne bilin saglam bir kulakta kulaga hos geliyor haNy :D
Ama şuda var 90 larin celik bisikletleri ve yenı nesil custom kadrolarda kadro kulagi direk kadroya sabit , yani kendinden oluyor. Oda var :)

@mariokaldato Abi o bisikletin kendisi çelik zaten. Karbon bir kadro da çekil kulak sıkıntı olur gibi.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Orijinal merida kulağı gibi görünüyor sormadım nerden buldunuz diye nasıl sorayım
Makara kulak jant teli 150 TL para verdim sorsam ayıp olur 🤩
Aslında Kulak 250
Makara 70 TL fiyatı.
tel uydurdular bir şey 245 Km yol yaptım tek seferde sıkıntı çıkarmadı.
Ben tahminen 350 gibi bir fiyat düşünmüştüm. 150 diyince Allah razı olsun dedim ne diyim.
IMG_20200531_164642.jpgIMG_20200531_164655.jpgIMG_20200531_174024.jpg
Kire bakmayın temizlik öncesi fotosu 🤩Screenshot_20201110_145442.jpg

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Muhammet Ağrı Kulak orjinale benzemiyor. En azından benimkine göre. Simsiyahtı çünkü. Ben de orjinal kulaklığı yamultmuştum. XLC marka aynı kulaktan aldım sorunsuz kullanıyorum. XLC de aynı seninki gibi gümüş renkli bişey. Nerden aldığımı hatırlasam link verirdim. Bizim yerli bisikletçilerin birinden internetten almıştım.

Geri