Scudo Sports

Merida ride 90 yeni bisikletim

Ahmet Onur Çakmak

Forum Bağımlısı
Tepki
1.698
Öğlen aldım bisikletimi tilmen (turkuaz) bisikletten Bakırköy'den. Bisikletimi sirkeci'den teslim alıp kurdurdum. Hemen yola çıkıp Bakırköye geri döndüm. Böylece bisikleti de test etmis oldum. Bunu hep söylerlerdi kulak asmazdim. Bisikletler ikiye ayrılır: yol bisikleti ve diğerleri :) bugün ben de bu fikre katılıyorum :) bu da bisikletimin fotoğrafı

http://img.tapatalk.com/d/14/04/10/6ajyjydy.jpg

Scudo
ahmet bey hayırlı olsun kazasız sürüşler.
artık sizle kabataş - dolmabahcede karşılaşınca demek altınıza bu bisiklet olucak :)

@Ahmet O

inşallah :) benim saatlerim pek belli olmuyor.
tophane-kabataş arasında yolun sağ tarafına dikkat edin ince teker çok sıkıntı yaratıyor ;)

Evet asfaltin sacma sapan cokmesinden dolayi deve horgucu gibi olmus yollar. Ama dönüşü düzeltmisler mazgal boşluklarını

Bisikletiniz hayirli olsun cok güzel duruyor. Allah insallah olmayanlarada nasip eder. Kazasiz belasiz sürüsler dilerim.

NOT: Pedallar :(

@Murat Cömez

Rahat bi ayakkabi bulana kadar bunlarla idare malesef :(

Hayırlı olsun çok güzel bir model. :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
@Berke Kazankaya

Teşekkürler Berke bey. Merida kadrolari gercekten estetik.

Farklı açılardan da fotoğraf bekliyorum.. :)

Masa karbon. Donanim shimano claris grupset. Claris shimano'nun 2014 modeli. Fakat yurtdisi sitelerinden ve tecrubelerden okudugum kadariyla 2013 soralardan daha iyi oldugunu soyluyorlar. Shimano 2300'in eksik yanlarini yenileyerek duzeltmisler. Eski soralardaki basparmaktan vites kontrolu de cok kullanissizdi. Gobekleri akici. Giris seviyesi icin fiyat/performans urunlerinden biri olabilir

@Ahmet O

Xrs030 tiagra düşünüyordum 1 alternatif oldu saolun.Claris olması kötü Merida olması iyi :D

@Mert Dönmez

Yeni Claris sistemi hiçte kötü sayılmaz bence.

Basta ben de sizin gibi dusunuyordum mert bey. Sonra hem clarisin okudugum yorumlari hem de arkadaslarimin tavsiyesi uzerine boyle bi secim yaptim. Ve yolda performansi 105 veya ultegra gibi yuksek setlere yaklasamasa da kesinlikle soradan kotu degil. Claris serisi kullanimi ust seviyelere goz kirpan bi seri. Denemeden karar vermeyin derim

@Ahmet O

Deneyebileceğim bir yer olursa hemen denerim benim aklımda en aşağı tiagra vardı fakat Salcano Ve Merida deyince aklım Merida diyor teknik özellik tablosu salcano :)

Geri