Scudo Sports

Merida model tavsiyesi lütfen!

15 gun ince Merida t5 speder aldım kesinlikle tavsiye ederim gunlerce arastirdim ve en iyisi o olduguna karar verdim 2012 modelini aldim ve cok menmunum iyi vites sistemi kullaniyor ve almamdaki en buyuk sebeb aynakol gibegindeki ozellik aynakol asla bosluk yaomiyacak sekilde tasarlanmis. Kusursuz bisiklet bana biraz buyuk o kadar :) ama yollarda en cok dikkat etmen gereken su giderleri lastik arasina giriyor dikkatli olmassan sikinti cikabilir

• Beğen
Tepkiler: gabalı
Scudo
MErhaba Yunus Emre, ozellikle Izmir'deki devasa su mazgallari yol bisikletlerini gectim, cross ozellikli bisikletler icin bile tehlikeli.

Bisikletin birinci kurali kendini sakinarak surmek, ama Turkiye sartlarinda bu bile yeterli degil.

Meridalar cok bilinmese de cok iyi bisikletler bu arada. Hangisini alirsaniz alin dogru bir tercih yaparsiniz.

Bende de speeder t2d var.Almadan önce çok uzun bir araştırma sürecim oluştu (pimpirikli olmamdan kaynaklı:)) ve en sonunda meridada karar kıldım ve gecen hazıran ayında speederıma kavuştum. Sadece asfaltta kullanacam cok nadirde olsa taşsız toprak patikada kullanırım derseniz kesinlikle ve kesinlikle speeder serilerinden birini almanızı öneririm. Alırken dısk v fren kararsızlığı yaşamıştım bu konudada dogru karar verdıgımı düşünüyorum ve disk fren gercekten çok zevkli ve sorunsuz. Lafın kısası speederler gercekten cok cok güzel.Crosswaylerinde hakkını yememek lazım cok guzel ama hız konusunda bıraz aşagıdalar tabı yapı itibariyle donanım sebepli normal.

Güzel seçim tebrikler... mazgallara dikkat etmek gerek ben o kadarda tehlikeli olduğunu düşünmüyorum.20-30m öncesinde fark edilirse hafif capraz girerek olay çözülüyor

@Deniz Dedelen

Yağmur konusuna kesınlikle katılmıyorum yol tutuşu hem yagmurda hem kuru yolda mukemmel. Ama taşlı bozuk yollar ve kaldır konusunda dıkkat derim yüksek kaldırımlardan atlamalar janta zarar verıyor hatta örme jantlarda akord gidiyor.ben aldıktan 4ay sonra akord ayarı yaptırdım hafıf yalpalama olmuştu

• Beğen
Tepkiler: Engin Öz
Bence 2 teker üzerinde asıl önemli olan yolda bırakmayacak dayanıklılığa sahıp olması ve içinizde istek oluşturması. Sonucta sürat kas gücünüze bağlı ve üzerindeyken keyif alırsanız daha sık binersiniz....Merida 20 hd kullanıyorum yaklasık 1 yıldır.. ara sıra Şirinye hipodrom- Tınaztepe kampüs arasında işe ulaşımda da kullanıyorum. ufak bakımlar dışında hiç bır zaman sizi yolda bırakmaz... İzmirde mazgallara dikkat etmek özel önem taşımakta.. Sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle..

Bende dikkt ediyorum mazgallara capraz geciyorum ama dikkatsizlikte sakincali :)) nerida biraz pahali ama super bisiklet cok seri ve hizli ben t5 almamdaki en buyuk sebebi vites sistemi harika arka vites ultegra serisi almisken en iyisini almayi severim onun icin t5 aldim karbon fiber cok pahali oldugundan alminyum kadronun en kullanislisi bence merida al asla sorun sasamazsin bence ;))

http://instagram.com/p/j7iDrWle6Q/

http://instagram.com/p/j7iDrWle6Q/

selamlar;
konuyu canlandırıyorum ama bende t2 yi beğendim ama almak konusunda sıkıntım var. 56 beden t2 kalmamış piyasada. onun yerine 56 beden t1 mi almalıyım. yoksa 54 beden t2 mi almalıyım.

iç bacak boyu 86 meridanın sitesindeki formülde 56 beden çıkıyor. ama mağazada 54 bedenini denedim şu bacak arasına alıp iki parmak mesafe kalsın durumunada uyuyorum.

what can i do sometimes?

selamlar;
konuyu canlandırıyorum ama bende t2 yi beğendim ama almak konusunda sıkıntım var. 56 beden t2 kalmamış piyasada. onun yerine 56 beden t1 mi almalıyım. yoksa 54 beden t2 mi almalıyım.

iç bacak boyu 86 meridanın sitesindeki formülde 56 beden çıkıyor. ama mağazada 54 bedenini denedim şu bacak arasına alıp iki parmak mesafe kalsın durumunada uyuyorum.

what can i do sometimes?

@Genç Osman

Dostum meridanin sitesinde de mevcut kozyatağı temiz iş bisiklet var crossway aldim ben alirken kadro boylarini hatirlamiyorum ama t1 t2 t3 mevcuttu hatta 2 t1 yeni geldi dedi bi sorabilirsen yerinde git dene derim :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri