Scudo Sports

Merida mı ? Whistle mi ?

Aldık ama haftası gelmeden adamı whistle'den soğuttunuz..
Whistle ile x marka bisiklet karşılaştırmalarında whistle hep kaybediyor ya..
Neyse, bisiklet bileşenlerinden pek anlamam ama meridanın görüntüşü çok daha güzel. :)

Scudo
@mehmetboyaci

Aldıktan sonra paylaşımlarımı yapacagım. Sizleri paylaşımsız bırakmam, bırakamam :)

@mert erdogan

Abesliğin nerede olduğunu anlayamadım.Özür dilerim. Türkiye çatısı altında olmasımı? yoksa yurtdışı üretiminin daha iyi olmasımı?

Şunuda belirtmek isterim. Manisa da ki fabrika yakında O çok abartılan markaların kadrolarını üretim ABD, ve AB ye satacaktır. Yapılan anlaşmalar sonucu Manisa çok ünlü markaların "kabon dahil olmak üzere bütün kadro çeşitlerinin üretimine geçecek." Bilgilerinize... Fark etmez whistle, merida sonuçta hepsinin amacı belli. Artık eskisi gibi TOSCANO,CASTELLO gibi bisikletler yok piyasada. Hepsi de gayet güzel makineler.

@Şafak Başlar

Hayırlı olsun öncelikle whistle.
Anladığım kadarı ile sende o baskıyı hissetmişsin. Gerek yok, whistle ların kaybetmesi önemli değil. Sonuçta çok kişi gördüm. Scott, merida, cannondale, marin gibi markaları kullanıp sadece bu konular konuşuluyor diye whistle lara uzaktan bakıp iç geçirenleri. O yüzden soğuma, ben her geçen gün bisikletime daha büyük bir keyifle biniyorum. :)

SHİMANO DEORE HERYERDE AYNI MARKAYLA ALAKASI YOK.
SRAM X0 HERYERDE X0,
XCM , ROCK SHOX, FOX HEPSİNDE AYNI KALİTEDE
SADECE KADRO DİYORSAN O DA İŞİN EĞLENCE KISMI OLSUN.
HERKESE BOL PEDALLAR....

• Beğen
Tepkiler: Şafak Başlar
@çağın onat

Teşekkür ederim
Bisikletimden çok memnunum tabiki. Hafta sonunu iple çekiyorum :rolleyes:

@Şafak Başlar

Kafanızı takmanız gereken bir şey değil bu. Türkiye'de satılan Cannondale, Trek, Giant, Marin, Scott vs. gibi markalar Türkiye'de üretilen markaların f/p oranını tutturamıyorlar. Kadrolarda ise açık ara farklar olduğunu düşünmüyorum. 1.000€'luk bir Scott'la 1.000€'luk bir Whistle arasında Whistle her zaman daha üst donanımlar sunar. Tercihiniz mantıklı.

• Beğen
Tepkiler: Şafak Başlar
Bence whistle çünkü parçalar full deore . ama kadro bakımından zayıf zaman içindede sağlam bi sedona veya merida kadro takarsın . :)

İyiPedallar

bende arkadaşa hak veriyorum gönülünün gittiğini al
ben whistle kullanıcısıyım bisikletimi sevdiğim için whistle derim
sen merida alırsın ve seversin senin için merida iyi seçim olur
o yuzden kompetan kadro dan öte sevmek önemli gönlün hangisine ısındıysa tereddüt etmeden al
çünkü başladıktan sonra tercihlerin net oturmaya başlıyor
bende aynı süreçleri yaşıyorum şimdi

Benim Whistle MIWOK 1163 D sahibiyim, ben memnunum, Whistle tavsiye ederim.

bence whistle, kadrosu gerçekten çok hoş ve donanım gerçekten profesyonel

Bende aldigim merida tfs 300'u verip yerine sedona 761 aldim.

Merida, dusuk donaninimi yuksek fiyata satiyor. Whistle iyidir

Geri