Scudo Sports

Merida Kullanıcıları Kulübü

@korayg fıyat güzel hayırlı olsun
model çok ıyı temızse bısıklet , kaç model , nerden alınmış fatura evraklarınıda alın alırken , ben yurtdısında yasadığım ıcın pazarlıkla 1300 tl (250e) ya aldım. scultura 903 modeli 2014 model full tiagra setli continental grand prix 4000s ii 23mm ile geldi :) spor ve hobby amaçlı kullanıcıyım tabı. 2 el piyasası 400e dan baslıyor burda ( fınlandıya ) bazen turkıye de daha ucuz da alabilirsınız selamlar.

Scudo
@eray.hayta 1.96 boyundayım şu anda 61 cm scott kullanıyorum. 59 a razıyım 54 çocuk bisikleti gibi kalır teşekkür ederim.

Efsane 903 scultura ile katılmak istediğim grup.

@caner adsız merida candır :)

gidonu yenıden sardım temızledım , normal pedal taktım , zincir göbegı temızledım yagladım sürüşe hazır :)

(link)
(link)
(link)
(link)

@eray.hayta
Aha benim bisiklet:)

Bende de scultura 903 var hakikaten güzel bisklet fakat stok sele baya kötü ilk değiştirdiğim yer sele olmuşdu.

Brooks cambium c17 carved biraz ağır ama yarışlara katlmıyorum rahatlık daha ön planda olduğu için tercih ettim.

merhaba Arkadaşlar uzun süredir almak istediğim Merida croswayy 40 d aldım, 2. el olarak aldım pazartesi hazır olacak, kask daha önce almıştım. neler ihtiyaç olabilir daha, paranının da sonunu harcadık alışveriş listesine ekleyeceğiz artık. Aksesuar önerilenizi beklerim şehir içinde, arkaya çocuk koltuğu takıp gezeceğim.

@spudnski 178cmboy 81iç bacak benım s-m kadro satan bir magaza buldum
sizin iç bacak ve boy kaç ve kullandıgınız kadro boyu kaç?

1.73 boy yanlış hatırlamıyorsam 78 iç bacak kullandıgım beden s/m

bisikleti bugun tartı verıyım dedım :)

20180610_010434.jpg

@Ahmet Onur Çakmak sele nedir

@eray.hayta sizin kadro ve ölçüleriniz nedir ? 56 kadro denediniz mi ?

@korayg 56 kadro hıc kullanmadım. croswayy 55 kadroydu eskı bısıkletım. merida suankı 54 kadro sorun hıssetmıyorum kullanırken boy 170

Bugün bisikleti görmeye gittim...Ve sanki dün alınmış gibiydi, çok iyi durumdaydı. Sonra bi oturdum, kadro bacak aramla yer arasında 1 cm kadar birşey kaldı. Yani ani insem takımlarıma zarar gelmeyecek diyeyim :D

Birde koltuğa oturup pedal vs boyuna baktım, tamam dedim...Boy 180, bacak içi 80 civarı, L beden , sanırım 56 oluyor. Sorun olmadı kısacası...
Kimse yazmadı, meğer tekerlerde quick release varmış, ön tekeri kolayca söktüm aracımın arkasına (Citroen C4, hatchback) koltuğuda yatırarak rahatça koydum.

Red Bisiklet Tamer Bey e gittim, pedal alıp, vites, fren , gidon ayarlarınıda yaptırdım. Herşeyiyle 1680 tl ye mal oldu.Şimdi balkonda yatıyor...Heyecanla denemek için uygun zaman bekliyorum...

Daha önce yol bisikleti kullanmadığım için bana çok agresif ve atak geldi, bilemiyorum, biraz heyecanda yaptım. Nasıl süreceğim bunu filan demedim desem yalan olur..Alışırım heralde diye düşünüyorum

Fikir ve bilgiler içinde herkese teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Kayaemre
@eray.hayta detonator biseydi

balkonda tekeri sökülü dueuyor o yüzden çekmedim, ama binecegim zaman koyacagim bir foto

@msevikÇok beğendim bisikleti çocuk koltuğu montaj yaptım hemen

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dosyalar

• merida40d.jpg
    merida40d.jpg
    115,8 KB · Okunma: 34
Geri