Scudo Sports

Merida FLX Team Edition...

Tek kelimeyle harika olmuş berkay, iyi günlerde pedallamanı dilerim, sanırım bu yaz yollarda bol bol Merida göreceğiz ;)

• Beğen
Tepkiler: Berkay Benli
Scudo
berkay öncelikle sabrına hayran olmamak imkansız :) aylar oldu :D
hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle.özellikle teker seti mükemmel :)

• Beğen
@can_can
Berkay büyük uğraşlardan sonra bisiklettin süper olmuş ama her parçasına değmiş,son anda Specialized'den vaz geçtin herhalde,daha ayrıntılı fotolarıda bekliyoruz.Tartıdaki resimlerle beraber seni de hafif bisikletler bölümüne bekliyoruz artık.

• Beğen
Berkay iyi günlerde kazasız kullanman dilegiyle
Bisikleti görmüş biri olarak mükemmel diyorum başka bişey demeye gerek yok

• Beğen
Berkay 10 kg. ın altına inmişsin artık hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle:)

• Beğen
Hayırlı olsun Berkay güle güle kullan maaşallah diyim de jant setinde gözüm kalmasın...

• Beğen
Gündüz gözüyle çekilmiş fotoğraf'lardan sonra yorum yapayım dedim,ama senin gibi dayanamadım bende:)
Çok çok güzel olmuş canavarın Berkay.9.6 kg da çok iyi.
Gidon boğazı olarak,storm yerine lightning'i hak eden bir bisiklet:) storm da süper.;)
Allah kaza bela vermesin,güle güle kullan.
Selamlar

Bu forumu bundan seviyorum işte ben ya... 12 ssat girmedim foruma neler olmuş neler valla... Berkayım hayırlı olsun bisiklet bittiğine göre sınav iyi geçti demekki güle güle kullan valla...

Bak frenleri XTR yapmışsın DT 6vida adaptörlerin ağırlığını atmışsın iyi olmuş valla...

Birde F100RLC yerine Siyah 32mm SID race ve üstüne yeşil sid stickerlarını yapıştırsaydın tam on numara olurdu...

Maşayı beyaz yaptığın için sana 9.6 puan veriyorum bu bisikletten... :D:D:D Tekrardan güle güle kullan... Hafif bisikletler bölümüne bekliyoruz ...

• Beğen
valla herkeste bir merida , meridası olmayana kız vermiycekler ilerde :D yanlız karbon olanı bir başka imiş güle güle kullan çok şık, ağırlık ise süper .

• Beğen
Ölürsem kabrime gelme istemeeem diye acıklı bir şarkı dinleyip rakı içesim geldi.

Hiç şansınız yok; ya Ertuğrul ya sen birinizin bisikleti alacağım Alanya'da :)

• Beğen
beğenmek ne kelime mükemmel ötesi olmuş parcalar hakkında baya bir kafa yormuşun anlaşılan sana bok keyifli sürüşler yarışlarda görüşmek dileğiyle

• Beğen
Geri