Scudo Sports

Merida Crossway 500 & Trek 8.4 DS

Merida Crossway 500 & TREK 8.4 DS

• Toplam katılım
    12
  • Anket kapanışı .
Tepki
0
Arkadaşlar Merhaba,

Önümüzdeki günlerde bu iki bisikletten birini satın almayı düşünüyorum. Genel olarak düzgün yolda, zaman zaman da çok zorlu olmayan arazide binmeyi planlıyorum. Merida daha ucuz fiyata daha üst düzey donanım sunmakla birlikte, Trek de genel olarak kadro konusunda daha çok tercih edilen marka anladığım kadarıyla.

Siz olsanız hangisini satın alırdınız? Hayli arada kaldım. :confused: İki bisiklet arasında 350TL gibi bir fark mevcut.

Merida Crossway 500
(link)

TREK 8.4 DS
(link)

Scudo
tabiki merida diyorum görüntüsüyle ve donanımıyla.
kadro kalitesi eşit seviyede 2 markada üst düzey bisikletler üreten firmalar.bu bundan daha iyi diyemezsin.
hangisi hoşuna gidiyorsa ve fiyat olarak cebine uygunsa onu al derim.ben olsam merida alırdım daha yeni bir kadro tasarımı.

• Beğen
Tepkiler: Cihan Akyol
Genel olarak trek satıcıları bunu söylüyor. Özellikle yokuş çıkarken "kadronun esnememesinden" bahsediyorlar. Ancak diğer taraftan merida'ya gittiğimde donanımlar daha iyi olduğu için merida tarafında olanlar "zaten pazarlayabilecekleri tek şey kadroları" diyor. Çünkü bisikletin diğer tüm parçaları başka ortak şirketler tarafından üretiliyor ve merida da bu parçaların daha üst düzey olanları var. Müşteri de satın alma aşamasında kadrodaki farkı bilemeyeceği için Trek'in kadro dışında başka birşey üzerinden pazarlama yapmasının mümkün olmadığını söylüyorlar. Siz ne füşünüyorsunuz?

merida donanım olarak çok üstün. kadro olarak ta kötü olduğunu sanmıyorum. bir çok markaya kadro veriyorlar. ben olsam üzerinde trek yazıyor trek almazdım. merida daha avantajlı.

Geri