Scudo Sports

Merida Crossway 40 V mizi almışısız nihayet :)

Tepki
15
Bisiklet
Merida
Uzun zamandır takip ediyordum karar kılamamıştım fakat forumdan bazı arkadaşların yardımı ve tabiki güzel önerileriyle gerçekten iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum.Sedona,carraro derken kesin kararla lüleburgaz bisikletten hakan beye hiç düşünmeden siparişimi verdim sağolsun nakit indirimle güzel bir fiyata adrese teslim yolladı.Yaklaşık 50-60 km kadar yaptım sanıyorum ve tek sorun bisikletin sanırım selesi biraz sert geldi ama alışılıyor zamanla onada.Ayaklığını sedona ve pompasını sedona aldım uygun fiyatlı ve kullanışlı oldu.
Kısacası eğer şehir bisikleti almayı planlıyorsanız kesinlikle eğer piyasada bulursanız kaçırmayın derim.İyi mal çok rağbet görüyor ve yok satıyor.Birde piyasa malları var gidin bakın ne zaman nerde ararsanız her kadrosuda mevcut.Yardımcı olan arkadaşlara tekrar teşkler..

Scudo
Öncelikle bisikletiniz hayırlısı olsun , acaba merida 40V ne kadara aldınız bende almayı düşünüyorum almaya gitmeden aklımda bir fiyat olsun istiyorum, teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: divemasteronur
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin.

• Beğen
Tepkiler: divemasteronur
sele için kesinlikle jel sele kılıfı almanızı tavsiye ederim. gayet iyi geldi :)

@Kerem YILDIZ

Evet kerem bey kısa zamanda halledicem seleye kılıfı aksesuarları halletmeye çalıştım şuana kadar ama güzel oldu içime sindi :)

Geri