Scudo Sports

Merida Crossway 300'üm (2013)

Yakup ADIGÜZEL

Daimi Üye
Tepki
74
Bisiklet
Merida
Bisikleti yazın sonunda sizin tavisyelerinizle almıştım,aldıktan sonra foruma konusunu açmayı ihmal ettim.
Geç kaldım biraz k.bakmayın.
Fotoğrafları küçültmek için çok uğraştım ama yapamadım başka bir forumda yaptığım yöntemde işe yaramadı (simage kodu denedim beceremedim),yöneticiler küçültürse çok sevinirim.
Gelelim düldüle,fotoğraflar yeni(yaklaşık 550 km kullandım şimdiye kadar).
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Konuyu ilerde düzenleyip daha net fotoğraflar ekleyeceğim.

Scudo
Kimse yorum atmamış 1 gün önce açılan merida cw 300 konu sanıldı galiba :)

Yakup memnun musun bisikletten peki? Şahsen sonbaharda senin bisikletin aynısıyla Eskişehir turu yapmış ve bisikletten çok memnun kalmıştım. :)

Bu arada ayaklık takmamışsın bisiklete, sağda solda süründürüyorsun; yazık yapma alete bu eziyeti...

Abi çok memnunum önceden 18 kg ilk 2 amortisörlü çocuk bisikleti vardı boşuna çile çekmişim
Başka bir tur bisikleti sürmediğim için sadece eski bisikletimle kıyaslayabilorum.
Geçen hafta gezinmek amaçlı çıktım 60 km sürdüm o kadar rahat bisiklet.

Ayaklık ağırlık yapar diye takmamıştım ama zaman gösterdi ki ayaklık almak lazım,bir de Merida bagaj almayı düşünüyorum.

@Tahir Keskin

Abi herkesin bisiklet konularına 2-3 sayfa yorum geldi,benim fotoğraflar çok mu özensiz olmuş:)

Sen özenerek hazırlamışsın belli, lakin sanki biraz özensiz olduğu his uyandırmış. :)
Kimsenin kabahati yok bunda, bazen konular taklaya gelebiliyor. 2013 kadro olduğu için de ilgi cekmemiş olabilir. :)

Ben kafamı rahatlattım,kaç zamandır hep içimden diyordum adamlara o kadar soru sordum tavsiye aldım sonra bisikletin konusunu bile açmadım.Bugün antrenman amaçlı 70 km sürmeyi planlıyorum, kışın pek sürmedim kondisyonum azalmıştı, antrenman yaparak telafi etmeye çalışıyorum bugünlerde.

Valla ben haksizlik etmisim atlayarak. Marka ekipman uyumuna takintili birisi olarak tebrik ederim, arka canta, suluk kafesi hepsini Merida almissin.

Suluk yok muydu Merida?

@Mert E.

Teşekkürler...

Merida suluk göremedim aldığım yerde.
Bagajı da merida 2657 almayı düşünüyorum fiyatları pahalı öğrenci olduğum için biraz yavaş alıyorum.

Bisikletiniz oldukça şık güle güle kullanınız.

• Beğen
Tepkiler: Yakup ADIGÜZEL
heybeyi aldınız mı hocam birde bu heybe kaç lt kapasiteli öğrenebildiniz mi?

ayrıca nereden almayı düşünüyorsunuz benimde almam lazım.

Maddi durum bu aralar müsait değil aldığımda yazarım buraya,bikeandoutdoor dan almayı düşünüyordum.

Geri