Scudo Sports

Merida Crossway 100

@Safa Arslaner

İnşallah Hocam. Zaten bir kaç yıl sonra atanmış mesleğe başlamış falan olursam Uzun bir Karadeniz turuna çıkmayı düşünüyorum kesinlikle. Uğrarım size de :)

• Beğen
Tepkiler: Safa Arslaner
Scudo
@Ömer KARAN

Allah herkese nasip eder inşallah güzel duygular, her şey gönlünce olsun Ömer.

Güzel seçim yapmışsınız, bisiklet kesinlikle mükemmel gözüküyor. Merida kalitesi... :)

@Yılmaz Fatih

teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz, Allah isteyen herkese nasip etsin.

Selam arkadaşlar, merida 100 siparişi vermiştim fakat bisikletçi merida 100 bisikletin kalmadığını (aslı bisiklete ve tanıdığı çeşitli bisikletçilere sormuş), üstelik yeni ürünlerin eylül ayında hemde 2014 modellerinin geleceğini söyledi. Bana pek mantıklı gelmedi. Sizce bu bilgi doğru mudur? Acaba akdeniz bölgesinde(adana,mersin,antalya) merida crossway 100 52 kadro bulabilir miyim? KKTC'de yaşıyorum.

Loading.. %61

@Hakan Genç

Hocam merida sitesinden bayi listesini al sana yakın olanları tek tek ara sor bence.

Hayırlı olsun renkler güzel.

@Berke Kazankaya

teşekkür ederim hocam hayalimde tam olmasa da beyaz bir bisiklet canlanıyordu buymuş nasip :)

Bisiklet budur...Hayırlı uğurlu olsun.Sedona 345,crossway 100 arasında gidip geliyorum ama tercihimi Merida dan yana kullanacağım galiba.Güle güle kullanın.

@Sezer Gülsay

Teşekkür ederim hocam sizin avatarda hoş duruyor konusu varsa incelemek isterim:)

Geri