Scudo Sports

Merida crossway 100 bisikletim çalındı

Asilhan026

Üye
Tepki
0
İsim
Mehmet Asilhan Köse
Bisiklet
Merida
Arkadaslar 09.05.2017 tarihinde Merida crossway 100(siyah-yesil) marka bisikletim apartmanin merdivenin altindan calinmistir.Gorenler duyanlar bildirirse mutlu olurum.Bisiklet Bursa odunluk mahallesinden calinmistir.20170404_184311.jpg

Scudo
geçimiş olsun umaraım en kısa zamanda bulunur :(

Haydaa çok geçmiş olsun satış sitelerini takip et sık sık

Denk gelirse ulaşırım yakın oturuyorum odunluğa geçmiş olsun arkadşın dediğin gibi satış sitelerini takip et oralarda satış olabiliyor

Geçmiş olsun, çalana hayretmez umarım. Tabii ki dileğimiz öncelikle bulunması...

• Beğen
Tepkiler: Asilhan026
Benim de buna benzer bir Bisiklet im kilitliyken çalındı 1 yıl önce. Bu yüzden bu tür Bisiklet leri açıkta bırakmayalım. Mümkün olduğunca evde tutalım. Muhtemelen hırsız Bisiklet inizi daha önce görüp ona göre kesici alet getirip. Kilitli kırıp çalmıştır. Kendimden biliyorum bu tür pahalı bisikletler çalındı mı geri dönüş maalesef olmuyor.

Cok tesekkur ederim Cevat Bey insallah bulurum.Bu arada Yetkin Bey cok haklisiniz bu benim ilk bisikletimdi daha 10 taksiti duruyo valla bu bana ders oldu kime sorduysam herkes evinin icine koyuyormus.

Saolasiniz inceyasar,sadi abi dediginiz gibi sitelere bakiyorum duzenli tavsiyeniz icin cok tesekkur ederim

Geri