@S.Emre DURMAZ
Ebaya bakıyorum orada ço fazla aksesuar gördüm ama bunların orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim özellikle forma, şort, kask, eldiven, suluk, sele altı çanta vs.
^^ Bizdeki gittigidiyor gibi değil, ebay'de kimse sahte ürün satarak orijinal gibi göstermez. Yani aldığınız şeyin ne olduğu bellidir. Fiyatı aşırı düşükse ve kullanıcı yorumları kötüyse, yani 98%'in altındaysa sahte olduğu bellidir. Hatta resimler bile belli eder. Genelde orijinal olacaktır, bu durumlarda tam emin olmak için satıcıya mesaj atarak orijinalliği teyit edebilirsiniz..
yurt dışından o bisikleti getirmeye çalışırsan astarı yüzünden çok patlar ayrıca öyle çokda yarışlara falan katılamayacaksan bu kadar üst seviye pro bisikletler yerine normal seri birşeylere bakabilirsin
Alacağım bisiklet belli Batuhan kardeşim. MERİDA MATTS TFS 200D Bu bana şimdilik fazla. 200D kadro harika, üzerindekiler deore seviyesinde, sonradanda kompanentlerin değeri artıcak. Fox maşa, full xt falan. Zamanla...
ben sana şimdiden diyeyim bisikleti aldıktan sonra 200-300 tl arasıda aksesuar ve giyim şeyleri alacaksın ondan sonra yükseltirsin zaten uzun bir süre yeter o bisiklet
beyazını bırakda önce bisikleti bulmaya çalış çünkü zaman geçtikçe bisikleti bulman zorlaşıyor geçen yıldan bunu yaşadığım için çok iyi biliyorum almak isteyipde alamadığım şeyleri benim aldığım bayide sadece bir tane 18 inç vardı onuda ben aldım
merida tfs 100 D bisikletim var ve linkte ağırlığı yazmıyor (link)
Ama ben bisikleti aldıktan sonra servise tartmasını istedim onlarda tartı ve bisikletin üzerinde yükseltilen bir parça yoktu.Üzerinde barentler ve kadro koruyucu takılı halde tarttılar ve 14.580 gr dedi.Kadrom 18 inçdi.Diğer arkadaşlarda yazarsa bilgilendirme olur diğer arkadaşlar açısından
Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi merida 200-D model bisikletimin arka frenini sıkınca acayip bir ses geliyor. Bisiklet henüz yeni ilk sürüşümü 19 Mayıs'te 36 km olarak yapmıştım. O zaman off-road bir yola girdim toprak ve taş karışımı gibiydi ve bayagı sarcısı bir yoldu. yokuış aşağı idi hızla inmiştim.
4 gün önce tekrar bindim bisikletime ve yolda giderken ilk arka freni sıkmamla beraber bir ses gelir gibi oldu acaba bana mı öyle geldi diye düşündüm çünkü bisiklet yeni fazla bir yol da yapılmadı tekrar freni sıkınca ses gelmeye başladı. Bu akşam da kardeşim bisikletle çıktı dışarı geldiginde abi arka freni sıkıcna acayip bir ses geliyor dedi bana.
Uyuz oldu markadaşlar. Acaba disk mi yanaştı noldu ki ?Diyarbakır'da disk frenden anlayan bir servis oldugunu sanmıyorum. Yardım ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
vallahi abimle biz forumdaki ücretli dükkanlar bölümdeki Ultegrax - Fatih Ertörün'den ben alt-üst Katiowa takım forması abimde Colnago takım forması aldık, çok rahatız hem kıçımız rahat hemde adananın nemli sıcak havasında teri çok güzel dışarı atıyor
Meridanın böyle bir ürünü yok, çakma ürün o ucuzdur ama garantisini veremez kimse o siteden km saati almıştık arada yolda kendini sıfırlıyor ama biraz vurunca geri düzeliyo