Güzel bir bisiklet, Merida'nın Crossway modellerini beğeniyorum şahsen. 900 tl'ye anlaşabilirsiniz sanırım. Diğer modellere bakmışsınızdır zaten çok kafanızı karıştırmayalım sizin. Alırken kadro boyuna dikkat edin. Şimdiden hayırlı olsun diyeyim
Eyvallah sagolun arkadaslar. Acikcasi bana da cok sade geldi. Ornegin diger markalarda bu fiyata baya donanimli bisiklet alabiliyorken bunda cok standart bir model alabiliyorsunuz. Ancak kadro kalitesinin bu acigi kapatacagini dusunuyorum. Siz ne dersiniz?
günlük şehir içi kullanımlarda,olursa şehirler arası kullanımda,seri bir şekilde hızlanan, yokuşta çok fazla zorlamayan alüminyum kadro bir bisiklet almak istiyorum.
Bence v frenli, yola daha yakın bir model tercih edin. Merida Speeder T2 mesela, bu tanıma uygun. Biraz daha hızlı bir model, hibrit yapısıyla söylediğiniz işlere daha yatkın ve kanımca çok daha yakışıklı.
arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi merida kadrolarını hangi sitelerde bulabiliriz sadece kadrosuna bakıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
ben bir t2 kullanıcısı olarak öneririm t2 yi ama bunu pek önermem aynı fiyat hemde arka aktarıcı tiagra kullanılıyor t2 de 2014 modelini bekleyin ve alın derim s pressoda alivio ydu galiba