Scudo Sports

Merida bisiklet hakkında tercih, soru ve cevaplar.

@öner yıldırım

Neden ?
O başlık için çok düşündüm. Forma sahte mi ? Yüzde yüz sahte. Aldım mı hayır !! daha yeni sipariş ettim.
Başlığı niye açtım belki almak isteyen vardır. İster bekler benimki gelince benim yorumuma bakar karar verir veya isterse direk alır.

Scudo
@Fırat Y.
Ben haziranda başladım (bu yaşta teneşir paklar hesabı) .
Yazın iki kere hasta oldum. ter üstümde kuruduğu için.
Bunların marka içermeyenleri de aynı para , merida kullanıyoruz hiç olmazsa üstünde merida yazsın demiştim :)

@öner yıldırım
estağfurullah. sizi gülümsettiysem ne mutlu bana :)

Bu forma geldi 1 haftadır kullanıyorum. Her kullanımdan sonra 30 derecede yıkıyorum. Renk atması, çekme falan olmadı. Ancak kalitesi hakkında daha önce böyle bir şey giymediğim için yorum yapamayacağım. Bence fena değil. Resmini ekliyorum çok aşırı şişman ve göbekli olduğumdan göz zevkini bozdugum arkadaşlardan özür dilerim.
Not: Utançtan tayt üstüne şort giydigimden :) şort bir garip toplanmış. bir anormallik yok yani.
http://img.photobucket.com/albums/v608/hckose/Mobile%20Uploads/IMAG0181_zpsopxuqhsh.jpg

Merhabalar.
Merida Speeder T2 modelini almayı düşünüyorum.
Ekim sonunda 2015'leri çıkacak diye bilgi aldım.
Sezon sonu indirimleriyle alabilecegim bisiklet magazasi bilen arkadaslar benimle paylaşabilir mi?
Sezon fiyatı 1600 1650 arası
1400 1500 lira civarinda alabilir miyim diye cabaliyorum :)
Herkese iyi pedallamalar..

T1 Guven bısıklette ındırımde : (link) T2 de performans bısıklette (link)

t2 1720 lira yazıyor pek indirim de değil sanırım :)
İzmir seda bisiklette sezon fiyatı 1650 idi.

Merida firması bence gayet iyi ve alman kalitesi ön planda iyi bir seçim keşke kurulum için bisikletçiye götürseydiniz.

• Beğen
Tepkiler: phardon
%10 Nakit indirimiyle almıştım ben 1570 e mi ne gelmişti. 2. El temiz bak bence 1300-1400 e 2. elin temizini alabilirsin.

Bende bir yıllık merida 40v kullanıcısıyım. 40v nin belki bir avantajı disk frene göre daha az bakıma ihtiyaç duyması olabilir. fren pabucu eskidiğinde değiştiriyorsunuz o kadar. Dahon ile hergün işe gidip gelmekten kendisini biraz göz ardı ediyorum ama memnun kalacağınıza eminim. kendiniz kurulum yaptığımız için vites ayarlarında problem yaşıyor olabilirsiniz. deneyimli bir bisikletçi ayarlarını yapabilir veya youtube da bir kaç video izleyerek kendiniz de öğrenebilirsiniz.

Performanstan T1 aldım geçen hafta 1.400 TL verdim. T2 için tel açın 1600 civarina ineceklerdir. Ben 52 kadro olduğu için T2 almadim.

Speeder T3 ün aynakol uzunluğunu bilen varmı. Üzerinde yazmıyor Elle ölçümüm doğru ise 175MM.

crank kolunun uzunluğundan bahsediyorsunuz herhalde.
t3 bende kulladım.
kulladığı ayna kol : (link)

burdada 170mm olduğu yazıyor.
benim hatırladım 170 yada 175 idi.

2li sistemlerdede aynısı..

Evet crank kolu.

Eğer doğru ölçüyorsam 175 mm ye benziyor :)

Aynakollarından bir tanesinin iç kısmında yazar soğuk dövme rakamlarla.

Çok baktım göremedim maalesef.

Speeder 200-v dusunuyorum fikirleribizi bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Burçin Çoban
Geri