Scudo Sports

Merida Big Nine Tfs 100 d.

Scudo
Hayır kullanmıyorum anında çalarlar :D sadece akşamları ve hafta sonları kullanıyorum

süper... hayallerımdeki bisikletlerden bir tanesi:(

tekerler 29'' dimi? nasıl memnunmusunuz?

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özçetin
Çok memnnunum evet 29" :) arazide tank gibi gidiyorum. İnşallah bir gün alırsınız.

hayırlı olsun oncelıkle bende 29 kullanıyorum mukemmel bı zevk gercekten sankı altımda bı tankla ılerlıyor gıbıyım ama yerı geldıgınde de
sankı altımda bır ferrarı var gıbı

• Beğen
oooo bu cevapların üstüne ben 29'' den vazgeçemeyecem sanırım:)

• Beğen
Fatih KKTC de o kadar fazla hirsizlik yok ama yinede sen tedbiri elden birakma :)

benim bu bisikleti yakından görme şansım oldu hatta yeni Group Seti takılırken oradaydım Carbon Gidonda süper yakıştı

Fatih Gezilerin Tankı :) herkez gezilerde bisikletini kucaklayıp cıkarken Fatih Bisiklet üzerinde üçuyor kısaca 29" süper :)

İbrahim abi bundan önce 2 tane bisikletim çalındı. Ondan dedim :) ayrıca yorumun için teşekkür ediyorum. Carbon gidonu da sen aklıma soktun orda :D Gezilerimize seni de bekliyorum iyi günler....

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ALBAY
Çok hoş gözüküyor. H.sonu uzun tur yapıyorsanız SPD pedal tavsiye ederim. Performansınızı ve sürüş keyfinizi artırır.

• Beğen
Tepkiler: Cem BİLGİN
Fatih Kardeşim Gezilere Katılmayı Çok istiyorum ama Ben Bu yıl Kendi Hedefim oLan Antrenman Kotasina Bile Yaklaşamadim Ve Sezonu kapattım 2 ay önce Ev Tadilati vardı bunun haricinde 2 yasinda bir bebegimiz var ona daha fazla zaman ayırdıgım için Bisiklete nerede ise binmiyorum ama sana söz Bizim bölgede yapacagınız gezide en önde olucagimdan emin olabilirsin :) bunun garantisini sana veriyorum. Kazasiz Bol pedallar dilerim.

Gardaşım güle güle günlerde kullan gerçekten çok güzel olmuş... Kazasız belasız binmek nasip etsin ALlah... Benlede güzel turlar atmak ümidiyle :)

• Beğen
Amin gardaşım senin makinayı da görmek isteriz. Lütfen birgün ekle ve bizimle o güzelliği paylaş :)

Geri