Scudo Sports

Merida 40v mi serona 325 mi?

Merhaba. Biraz gec oldu cevabim kusura bakma. Arkada delikler var ama bagaj mi yoksa v fren mi onu bilmiyorum. Bayiye sorsaniz daha iyi herhalde. Ben izmir seda bisikletten pesin fiyat uzerinden %10 iskonto aldim ve 6 ya boldurdum. Birkac aksesuar da alirsaniz sorun olmaz. Ben kask, on far ve ayna almistim. Su anda 100 km yi devirdim ve su ana kadar gayet keyifli. Bunla merida 40v arasinda kalmistim. Merida sadece marka yuzunden aklimi celiyordu ama ekipman ve tasarimi sectim su ana kadar da hic pismanlik yasamadim. Zaten alt fiyatlardaki merida kadro ile ust merida kadrolar arasinda kalite farki vardir diye kendimi kandirdim bunu alirken size de tabsiye ederim:) bir de 325 kadrosundaki o egim aerodinamik olarak crossda daha iyi zaten merida ust fiyahlarda da benzer tasarimlar var. sonuc olarak ben de ayni secimi yapmak zorunda kaldim ve tercihimden cok memnunum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Scudo
hayırlı olsun :) ayrıca bugün bende sedona 325 aldım peşin 1250tl ve bu havada beşiktaştan maslağa geldim inanılmaz zevkliydi :D

@taylantugay

@mozdemir

Konuyu hortlatıyorum:) Ben de dün Sedona 720'ye bakmak için bisikletçiye gittim, bisikletçi neden şehir bisikleti düşünmüyorsunuz dedi. 325 modeli gözüme çarptı ancak hala dağ mı şehir bisikleti mi karar veremiyorum. Sizler memnun musunuz 325 modelinden? Sedona 720 600$ ancak üzerindeki ekipmanlar 325'e kıyasla daha iyi. 325 ise 650$, sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Yoksa 720 alıp ileride üzerine ince lastikler takarak kullanmak daha mı mantıklı olur?

bende sedona ve merida arasında kararsızım,şimdi bir de giant girdi aralarına
amortisör ve disk frenden hoşlanmadığım için merida t1 e doğru kaydım ama o da fitness bisiklet çok mu hassas kaçar bizim yollarda bilemiyorum
sedona 310 da fiyat olarak makul
giant escape2 var bir de ne yapacağımı bilemedim
hepsinden vazgeçip 20v yada 40v ye de dönebilirim ikisi arasındaki fark biri 24 diğeri 27 vites çok etkilermi fazladan bir diş sürüş kalitesini onu da bilemedim
ne zormuş karar vermek yahu:eek:

Bende 325 ile 345 arasında kararsızım...
Yardımcı olurmusunuz?

Bi kerede benim için hortlasın bu konu yaw...

Sedona en iyi yerli malıdır. merida ithaldır. kadro olrak merida daha önde diyebiliriz. v40 ile 325 arasında kalacak olursan sedona 325 merida v40 dan cok ama cok daha donanıomlı bir bisiklettir. bence sedona tercih edilmelidir. sedona 325 donanımda bir merida 3000 tl civarindadır.

merhaba, bende sedona 325 alarak bisiklet dünyasına girmiş bulunmaktayım. ramazan dolayısıyla bisikleti pek deneyemedim. ama dış görünüşü, estetik ve donanım olarak gayet güzel duruyor. sadece bayiiden eve kadar sürdüm 3 km civarında bir mesafe. şimdilik memnunum iyiki sedona almışım. hem yerli malı olması, hemde kaliteli olması tercih etme sebeplerim. Avrupa malı almak isteyen arkadaşlara tavsiyem; zaten tüm markalar donanım olarak Shimano parçalarını kullanıyor. yani yerli malı da alsanız, ithal bisiklet almış gibi olacaksınız. :))) bakım ve satış sonrası servis için de güzel şeyler duydum. göreceğiz

Sedona 325 almayi dusunuyorum. Sormak istedigim sey şu. Bu bisikletin ilerde gerekirse her parcasi degisebilir mi ? Bir de bursadan nakit olarak nereden uyguna alabilirim arkadaslar

@emrahb
Parçalarını tabi ki değiştirebilirsin. Bildiğim kadarıyla Aktif Pedal ve Aydın Bisiklet Sedona satıyor. Onun dışında Sedona satan mağaza bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: emrahb
Geri