Scudo Sports

Merida 2657 Heybe İçin Bagaj Taşıma Sistemi

Yakup ADIGÜZEL

Daimi Üye
Tepki
74
Bisiklet
Merida
10 mayısta tura gideceğim ve hala bagajım yok,ayın 15'inden sonra alabiliyorum tura yetişmiyor.
Bagajdan önce bagaj taşımak için aşağıdakilerden birini alıp üstüne normal bir çanta bağlamayı düşünüyorum,ayın 15'inden sonra da bagaj alacağım ama turda iken bagajım olmayacak,sırt çantası gibi bir şey bağlayacağım.

Sizce hangisi daha iyi ,bunlar dışında tavsiyeniz varsa yazabilirmisiniz?

(link)
(link)

Şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Safa Arslaner
Scudo
tranz x marka almıştım geçen ay tur bagajı gittigidiyordan 49 liraya.Bence ordan ol daha ucuza bulabilirsin.Sonra 2 tane sırt çantası bide şu lastik gibi olan bagaj iplerinden aldınmı 2-3 tane tamamdır.Bence heybe olmadanda bu şekilde idare edilebilir.

• Beğen
Tepkiler: Yakup ADIGÜZEL
Önerininiz için teşekkürler,
bagaj taşıma sistemine ek olarak turda iken yanınızda hangi tamir aletlerini bulunduruyorsunuz?
Ayrı konu açmayım diğer sorularımı da buradan soruyum.

Ben kişisel olarak yanımda şunları taşıyorum:

Çoklu alyan takımı (tahmini 20TL) (isviçre çakısı şeklinde ve içinde düz ve yıldız tornavida da var)
Zincir sökme aleti (4-5 TL)
Akort Anahtarı (4-5 TL)
Yama takımı (2-3TL)
Yedek bir çift iç lastik (10TL)
Yedek Jant teli (3-4 adet) (3-4 TL)

Sana önerim şu olacaktır.Bisikleti üzerinde ki bütün alyan vidalarını aynı boyda ki alyan vidalarıyla değiştirmeye çalış.Benim eski bisikletimde ki alyan vidalarının hepsi farklı boydaydı ve yanımda bir sürü alyan farklı boyda anahtar taşımak zorunda kalıyordum.Bence bu büyük bir pratiklik olur.

• Beğen
Tepkiler: Yakup ADIGÜZEL
Önerileriniz için teşekkürler,liste halinde yazmanız çok iyi oldu.
Tura kadar temin etmeye çalışacağım.

• Beğen
Tepkiler: Uğur Kırelli
@Uğur Kırelli

Maksat yükü hafifletmek zaten. Uyugn fiyatlı alyan takımlarını dx.com dan bulabilirsiniz.

Yeni konu açmayım buradan soruyum ;

Merida 2657 heybe sizce kullanışlı mı?Forumda pek kullanana rastlamadım.
190 tl yi geçmeyecek şekilde heybe önerilerinizi bekliyorum.

Ayrı konu açmak istemiyorum,Merida 2657 heybe kullanan varmı ,yok mu önerisi olan?

@Yakup548

bende bu ürünü merak ediyorum
sitelerde detaylı bilgi yok
bu fiyata alınır mı?

Ayrıca toplama hacmi ne kadar bilen kullanan yok mu?

Hacmini bende bilmiyorum ,tasarımı güzel olduğu için bu heybeyi almak istiyorum ama şu aralar alamayacak gibiyim.

@Yakup548

fiyatı gerçekten çok pahalı.
Kalitesi kumaşı nasıldır bilmiyoruz görüntüsü için bu para verilir mi orası da bize kalıyor

@Yakup548

fiyatı gerçekten çok pahalı.
Kalitesi kumaşı nasıldır bilmiyoruz görüntüsü için bu para verilir mi orası da bize kalıyor

@Safa Arslaner
Zaten kafama takılan konu bu sağlam olmazsa bir anlamı kalmaz görünümün.

Geri