Scudo Sports

merhabalar sizce hangi renkler uyumludur yorumlariniz bekliyorum

Tepki
3
İsim
erdogan cil
Bisiklet
Salcano
Merhabalar sizce hangi renkler uyumlu ve güzel gozukuyor sizce hangi renkler ve boya markası ve turu yorumlarınız için teşekkürler.

Scudo
Merhabalar sizce hangi renkler uyumlu ve güzel gozukuyor sizce hangi renkler ve boya markası ve turu yorumlarınız için teşekkürler.

@erdogan.cil3 cidden bunun için konumu açtınız?? google a 'uyumlu renkler'yazınc 33.276 adet sonuç buluyo yeter artık bide 2 konu son günlerde moda oldu 3-5 tane açmak...:mad::eek:

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Ne diyimki :)))) konu mezarlığı nüfus 892337 an itibariyle 892338....

Maksat tanışmak birşeyler düşünmek düşündürmek eğer çok varsa bu konudan ve ya diz begenmediyseniz kaldirirsiniz sorun çözülür fazla tartışmak istemiyorum.Saygılar.

Tanışmak için tanışma bölümü var :) orasıda kullanılabilir ha illa düşünülerek insanlarla bi konuda tanışıyım dersenizde foruma uygun çok daha güzel sorular sorulabilir sanırım ;)

Sizin kararlarınız sizin düşünceleriniz ben katılmıyorum mesela :) tanışma bölümü var evet siz oradan da tanışabilirsiniz dediğim gibi sizin seçimleriniz :)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Bence sarı-lacivert. Ama söz konusu bisikletse herşey teferruattır demiyorum. Bisiklete de böyle mat siyah -fume kırmızı kombinasyonları güzel olur kanaatindeyim.

• Beğen
Tepkiler: erdogan.cil3
Gereği yapilsin bencede bu arada çok ilgi cekme ne alaka ben sizin niye ilginizi cçekmeye calisyim mantıklıbir açıklama yapar misiniz :)

@erdogan.cil3
illustrator programı bulursan bu ayar ile seçeceğin herhangi renge uyumlu 3 renk daha veriyor sana. çemberi daraltıp oynatırsan diğer noktalarda hareket ediyor ve seçtiğin renge uyumlu 3 farklı renk daha sana sunuyor.

uyumlu.jpg

• Beğen
Harbi dostum bu sitede puan da mi var ya puan toplamak için diyor allahım :D

chnkrmz.47362
Bu bir program mi öyleyse indireyim :)

Renk onermeyecegim ama fosforlu boya yapiliyor mu yapiliyorsa nasi oluyor bi arastir bnce . fabrika satisi olarak satilan bir tane vardı , hoş görünüyordu baya .

@erdogan.cil3
Geregi yapildi zaten ama siz farkinda degilsiniz herhalde. Ben sizde arkadaslik kuracak potensiyal göremiyorum malesef. Kimseye dogru dürüst cevap vermiyorsunuz. Arkadaslik böyle konu acmayla kurulmaz hele hele olmayacak bir konuyla. Size yinede basarilar dilerim, umarim cok arkadasiniz olur. Tabiki 2-3 gün sonra forumu terk etmeseniz.

@erdogan.cil3
Sizinle dostum diyecek kadar samimi oldugumuzu sanmiyorum. Ben sahsen kendimden 20-25 yas büyklerime saygidan dolayi nekadar samimi olsamda kesinlikle naber dostum diye hitap etmem.

Foruma kayıt olmadan önce kişilik envanteri gibisinden bir teste girip, bu test ile mi kayıt alınsa bu tarz diyaloglar görmek gerçekten sıkıcı hale gelmeye başladı

• Beğen
Geri