Scudo Sports

Merhabalar. Salcano NG 650 Disk almayı düşünüyorum.

Scudo
eveet arkadaşlar. bu yere kadar olan yorumları okudum. peki ng 650 kadrosu oversize mi . yani xcm maşa takma imkanı var mı ?
nasipse ben de kardeşim için alacağım. ona hayli hayli yeteceğine inanıyorum.

son bi soru: v-fren modelinin kırmızı rengi var mı.??

Vasat bir bisiklet! Eşime NG650 Lady aldık. Kadrosu ağır komponentleri kötü. Yolda gücünü çok çekiyor. Ama param bu diyorsan birşey diyemem.

@EMRAH CATAK

hocam bisikleti aldıktan 10 gün sonra nerdeyse 200 km yol yaptım 4-5 tura katıldım, güç emme konusunda hiç bir şekilde şikayetim olmadı, tabi lady bisiklet için farklı bi durum söz konusu olabilir mi onu bilemiyorum... ama gerçekten çok memnunum komponentleri fiyatına göre muhteşem daha ne diyeyim... şu anda 300 km falan olmuştur ve hiç bir şikayetim yok ki parkur bisikleti olmadığı halde parkurada girdiğimi söyleyeyim. tabi birazda boy ve kiloyla alakası var olayın ben 1.72 yim ve 60 kiloyum. ne güç emme ne yorma konusunda hiç bir sıkıntısı olmadı:) ...

@abdullah gökduru

v frenin kırmızı rengi var. ama neden xcm maşa takmayı düşünüyosunuz ki? üzerindeki maşa fena değil açıkçası... illa modifiye istiyosanız boşuna parca harcamayın derim. üstüne para koyup daha iyi bi bisiklet alabilirsiniz kardeşinize ama illa ng 650 alıcam diyosanız üzerindeki maşaya dokunmayın derim ben size ...

Geri