Scudo Sports

Merhabalar Bu Bisikletin Markası Nedir

Tepki
1
Merhabalar Videoda Gördüm Bu Bisikletin Markası Nedir

(link)

Kırmızı Yüksek Direksiyonlu olan

Scudo
bunlar amerika los angeles ta yapılan özel sokak yapım alçak bisikletlerdir bundan türkiyede bulma gibi bi şansın yok ve çok ta rahat da değillerdir

@tellal

http://i1.ytimg.com/vi/xdpwHS2PLfI/hqdefault.jpg

Sözkonusu resimin alıntı yapıldığı video Los Angeles'ta değil Adana'da geçiyor yalnız, o n'olcak. :D
(link)!

Gayet kanlı canlı Türk hepsi. :D :D

Bisikleti bilmiyorum ama.

anaa genelde bunlar amerikada bulunurdu ama ithal etmişler ya da uraşmışlar galiba ama bir belgeselde görmüştüm bunlar sadece amerikda yapılıyordun ve nedenini hatırlamıyorum ama yasal değildi ama belgesel epey eskiydi ama onların pek rahat olacağını sanmıyorum ben hem gireksiyonu bi tuhaf duruo

bunlar bildiğimiz chooper bisiklet değil mi?

aynen chooper bisiklet bunlar, tan hatırlamıyorum bunu yapan bir adam varmış önce ingilterede meşhur olmuş bisiklet sonra amerikaya sıçramış ilginç bir hikayesi vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Biz bunun aynısı olmasada kategori bakımından benzerini geçen yaz Sanayide yapmıştık:=) 100 150 arası bir şey tutmuştu.Su borularını ve eski bir Bianchi kadrosunu kullandık uzunluğu 2.30'dan fazlaydı.sadece iskelet ağırlığı 20 kg(tabi el terazisi doğruysa:)).Düzde iyi basıyor,gerçi rampadada iyiydi.

İnternette gezerken tesadüfen gördüm.Bir bakın isterseniz;

(link)

antalyada aynı tip modeli gördüm.sanırım satılıktı :)

Sticker'ı iki taraftan ve yakından çekeydin iyiydi.

2000 falan yazdığına göre boyanmış ve sıradan bir sticker atılmış olabilir

Merhabalar,

Bir ilçede fırındayım ve fırıncının bisikleti dikkatimi çekti. 40 yıldır biz de diyor. Marka ve modeli nedir bisikletin?
304228 dosyayı görüntüle
304229 dosyayı görüntüle
Bu kadronun marka ve modelini bulmak %98 imkansiz. Üzerindeki etiket sonradan yapistirma ve üzerinde Champion yaziyor, yazinin malesef ch harfleri silinmis ama ampion yazisi rahatlikla okunuyor. Champion 2000 nedir bilmiyorum ama bu bisikletin markasi olmadigi kesin. Bu kadro zamaninda seri celik kadro üretimi ve cogu ucuz markalar alip kendi etikletlerini yapistiriyorlardi. Yani öyle klasik veya degerli bir sey degil.

Geri