Scudo Sports

merhaba

Tepki
0
Bisiklet
Ümit
Salcano NG 650 L 26" Detay Bilgisi
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar bu bisiklet sizce nasıl fiyatı 399 yada önerisi olan varmı
Tip : 26" MTB
Vites : Shimano ST-EF 40 / RD-TX35 21 Vites
Kadro : 6061 Alüminyum Kadro
Maşa : 6061 Alüminyum Taçlı Amortisörlü Maşa
Fren : TEKTRO 837 Alüminyum V-Fren
Gidon Boğazı : ZOOM Alüminyum AHEAD Gidon Boğazı
Tekerlek : Salcano X_PROC 8x4 Özel Örüm Tekerlek Seti
Lastik : Salcano SPORTY RACE XCM 26x2,1 Lastik

Scudo
bence yaşınıza pek uygun bisiklet değil. daha cok düz yolda kullanacaksanız. city tarzı bisiklet size daha cok yakısır. bide bütceyi cok aşşağıda tutmussunuz kesenin ağzını biraz daha açarsanız daha keyifli bi bisiklet alabilirsiniz.

Bütçenizi biraz daha arttırıp 490`a bu kron xc250 de düşünebilirsiniz.
(link)

Google'a Salcano Ng 650 yazarsanız gerek bizim forumda gerekse başka forumlarda çokça tartışılmış bir bisiklet olduğunu göreceksiniz. Bizim forumun arama butonunuda kullanabilirsiniz. Birçok yorum yapılmış yani bu bisiklet hakkında ve o konular işinize yarayacaktır. Bunlar haricinde bende Semih'e katılıyorum eğer ki şehiriçi kısa turlar amacıyla kullanacaksanız city bike daha hoş olacaktır. Benim size tavsiyem acele karar veripte hemen ng 650 modelini almamanız. Biraz daha araştırma yapıp amacınıza en çok uyan modeli alın derim ben.

• Beğen
Tepkiler: Semih_ÇELİK
evet şehir içi benim için daha iyi olur hafta sonları vakit geçirmek için alacam bisikleti araziye çıkmak biraz macera olur genelde asfaltda kullanacağım tavsiyeleriniz için ayrıca teşekkür ederim

sedona modellerine bakabilirsiniz

Bütçenizi artırmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Şöyle bir bisiklet sizin işinizi görür: (link)

bütçeyi mecburen artıracağız öyle gözüküyo

@Ahmet.KOÇ

Bence 700 liraya tourneyli bisiklet almak mantıksız altus,acera 24-27 vites bulunur.
Örnek : (link)

Bunun görünüşü çok hoşuma gidiyor.
(link)

City Sport 24V elbette daha iyi fakat fiyatını 790 lira olarak biliyorum. bisikletcim.com o fiyatı vermiş ama güvenilir bir site değil.

Geri