Sanduruhan
Üye
- Tepki
- 6
- İsim
- Yasin
Merhaba arkadaşlar. Foruma bir arkadaş sayesinde katıldım daha yeni haberim oldu. Okuduğum yorumlardan ve izlediğim yarışlardan sonra dağ bisikletimi satıp yol bisikleti almaya karar verdim
Forumda buna benzer konular çokça açılmış durumda, hepsini okudum ancak tam bir fikir edinemedim hiçbirinden. 1600 e Slr500 alanlar mı dersiniz Xrs040 alanlar mı. Yoksa Cr052 nin ikinci elini 1500 e alanlar mı. Daha öyle bir şey ne gördüm ne bulabildim. En uygun bulabildiğim Carraro 022 Claris set 1650 lira dedi ki onun da kadro boyunu soramadım olacak mı bilmiyorum 
"ANCAK" Bu bisikletlerin fiyatları neden bu kadar uçuk ona anlam veremedim. Şuan bütçem 1650 liraya kadar çıkıyor ancak bir kuruş daha fazla çıkamıyorum.
Bakıyorum sitelere Tourney ve Claris setli bisikletler bu fiyatlarda anca.
İkinci eller deseniz yine aynı durumda, fiyat konusunda sıfır bisikletlerle yarışıyorlar.
1650 liraya Claris setli bisiklet almak, o kadar para verip "almaya çalışmak!" canımı çok sıkıyor.
Ne yapacağım lütfen bir akıl verin.
Elimdeki dağ bisikletimi de sattım, bisiklete de o kadar alıştım ki şuan bisikletsiz yaşayamaz hale geldim.
Ne alabilirim Lütfen Yardım Edebilir Misiniz. Çok teşekkürler Şimdiden.
"ANCAK" Bu bisikletlerin fiyatları neden bu kadar uçuk ona anlam veremedim. Şuan bütçem 1650 liraya kadar çıkıyor ancak bir kuruş daha fazla çıkamıyorum.
Bakıyorum sitelere Tourney ve Claris setli bisikletler bu fiyatlarda anca.
İkinci eller deseniz yine aynı durumda, fiyat konusunda sıfır bisikletlerle yarışıyorlar.
1650 liraya Claris setli bisiklet almak, o kadar para verip "almaya çalışmak!" canımı çok sıkıyor.
Ne yapacağım lütfen bir akıl verin.
Elimdeki dağ bisikletimi de sattım, bisiklete de o kadar alıştım ki şuan bisikletsiz yaşayamaz hale geldim.
Ne alabilirim Lütfen Yardım Edebilir Misiniz. Çok teşekkürler Şimdiden.