bu aralar bi heider cf1 adlı ürün var piyasada o ürünü almak istiyorum ama yanında bisiklet aparatı vermiyoruz diyolar acaba bunu alıp bisikletinde kulanan arkadaslar varsa bni bilgilendirebilir mi? Uygun aparat bulabiliyrlar mı?
Ereğli'de nereden bulursun bilemem ama çaresiz kalırsan, forumdan ya da başka yerden, Sirkeci'ye uğrayacak bir arkadaşa rica edip, bunu da almasını ve uygun bir zamanda PTT Kargo ile yollamasını sağlayabilirsin. Sirkeci'de rahat bulunur demiş Halil Bey, o yüzden yazdım.
Ebay da ödeme kredi kartı ile oluyor ebayın içinde paypal var kredi kartını oraya tanıtıyorsun tanıttıktan sonra her alışverişte kredi kartını tekrara tekrar kullanmıyorsun paypala kredi kartını tanıtırken kullandığın şifreler sayesinde paypal şifrenle alışveriş yapıyorsun....Genelde freeshipping yazan ürünleri tercih edersen kargo ödemezsin bedava gelir..
Hocam ben buy ın coınsten aldım far ama bozuk cıktı hemen parayı geri verdiler bende tekrar aldım müşteri memnuniyeti çok iyi ve 10 günde geliyor eski konularıma bakarsan aldıgım ürünlere bakabilirsin incelemelerini yaptım.bak bu da fenerin linki istersen daha kalitelileri var ama aldıgım zaman ilk çalıştırmamda gayet sağlam ışık veriyordu görüş mesafesi min.10 m vardır hocam ayrıca flaşör modu da var buyur link
yüzde 9 luk indirim için özel mesaj at;
(link)
Arkadaşım öncelikle ebay den alışveriş içinm paypal hesabı açmanız gerekiyor.Paypal ada kendi kredi kartı bilgileriniz vermek yerine internet bankacaılığı üzerinden kredi kartınıza bağlı sanal kart çıkarttıp onun bilgilerini verin.
Bu sanal kartın limitini siz belirliyorsunuz her alışveriş öncesi gerekli limiti belirlerseniz daha sonradan kart bilgileri yanlış kişilerin eline geçse bile limit olmayacağı için çekim yapamazlar 2 kere güvenlik önleim almış olabilirsiniz.
o kod sanırım geri ödeme almanız için bir kodunuz varsa işe yarıyor takılı kalmayın.Birde ebay de alışveriş yaparken satıcının Türkiye ye gönderim yayıp yapmadığına,kargo dahil fiyata bakın derim..
O kod indirim kuponu olduğunda kuponda yazan numarayı giriyorsunuz ve size kuponun geçerli olduğu indirimi size sağlıyor.Böyle bir kuponunuz yoksa es geçin oraya bir şey yazmayın.