Scudo Sports

Merhaba Arkadaşlar Mtb Hareketleriyle İlgili

Tepki
4
Şimdi Genelde Görüyorum MTB'eyle Güzel Haraketler yapıyorlar
ön kaldırmalar, yan yan zıplayarak merdivenden çıkıyorlar,ilk ön tekeri kaldırıp sonra arka tekeri kaldırıp bir şeylerin üzerinden atlıyorlar, v.b haraketler

ben deniyorum ama çok zorluyor biraz daha bu haraketlerin püf noktasını ögrenmek istiyorum eğer anlatan birisi olursa memnum olurum video resimli veya yazılı anlatım'lar bekliyorum sizden.

Şimdiden Teşekkürler Herkeze, :in: xd

• Beğen
Tepkiler: Turan Babacan
Scudo
Dağıtmayasın sonra kadroyu :)

MTB olduğundan eminmisiniz bu tür bisiklet olmasın o ? http://i401.photobucket.com/albums/pp98/Zeynabeth/11secim_chase.jpg

• Beğen
Tepkiler: Tolga Günsezer
Bu hareketler isin puf noktalarini ve egzersizlerini yaptiktan sonra ve akordu ayarlari duzgun bmx, hardtail, freeride, yol bisikletleri ile yapilabilir. Oncelikle "bunny hop" ve "wheelie" hareketlerini tam anlamiyla kavrayin gerisi gelir. Ben yapabiliyor muyum? Cok amatorce evet... Cok şık ve akrobatik miyim? Kesinlikle hayir :)
Youtube bu konuda size kilavuz olur. Dogru kelimelerle ararsaniz pek cok egitici video bulabilirsiniz. Yabanci diliniz varsa bulacaklariniz tadindan yenmez :)
"Wheelie", " bunny hop", "MTB tips" vb.anahtar kelimelerle arastirin bol bol izleyin ve calisin. Hayatta hersey gibi bu islerde ugrasmadiginiz ve calismadiginiz surece kolay degil :)

BMX ve Dirtbike tamamda hadi bi nevi hardtail de olabilir ama freeride ve yol bisikleti??????????????????????

yarış bisikletiyle bu hareketleri yapan bi eleman vadı video bulabilirsem paylaşırım ordan oraya önünü dikip atlıyordu

Fixed gear bisikletler, cyclocross bisikletler (yarışlarda yapanlar çok sayıda) ve bunların yanında yol bisikletleriyle yapılıyor. Youtube'da bir çok video bulabilirsiniz.

@Murat Alaaddinoğlu

O dediğiniz arkadaş Martyn Ashton, road bike party adında videoları var. O biraz aşmış bu konuda, çok uçuk, ama cyclocross yarışı videolarında da görebilirsiniz.

@Murat Cömez

Tamam uc ornekler ama youtube ve diger video paylasim sitelerinde gorebilirsiniz Murat Bey. Ornek olsun diye soyledim. Uygulamak zor da olsa stili kaparsaniz yaparsiniz. Ufuk Kilicaslan'inda belirttigi gibi Martyn Ashton - Road Bike Party bir bisiklet firmasi reklami icinde yapilmis olsa, buna iyi bir ornektir :)
Herkesin her bisikletle bunlari yapmasi kolay degil kabul! Uc orneklerin bunu kolaynmis gibi gosterse de kolay olmadigi da kabul! Ama calisinca hersey oluyor demek ki :)
Herkes yapabilir mi? Elbette hayir :)

bunlari yapanların gelir proplemi yoktur öğrenme aşamasında bisikletin bazı parçaları hasar görecektir

Tamam yol bisikleti ve cyclocross ile yapan var ama freeride ile yapiliyorsa downhill ile de yapilir ozaman. Arkadasin bu hareketleri ögrenmesi icin önce bi BMX yada Dirtbike ile baslamsi gerekiyor ve sonra bir martyn ashtonmu neyse o adamin ismi onun gibi olmasi icin de yillarini vermesi gerekiyor. Yillar sonra yol bisikleti tavsiyesi verebilriz arkadasimiza tabiki ömrümüz yeterse.
Olmaz diye hic bir sey yok tabiki...
Iste size bir örnek video
(link)

@selami atay

Biikletin yanisira yapan kisilerde hasar gorebilir. Zaten ozellikle reklam amacli cekilen videolarin kamera arkalarina/montaj oncesi cekimlerine bakildiginda herseyin gulluk gulistanlik olmadigi ortadadir. Ancak "gelir proplemi yoktur" kismina katilmiyorum. Sonucta ulkemizde dahi mahalle aralarina goz atarsaniz; isimsiz cisimsiz toplama / pasli bisikletlerle umulmadik akrobatik hareketler yapan cocuklara - genclere sahit olabilirsiniz. Tek fark bunlarin kesfedilmemesi, elinden tutulmamasi, zamanla gelir endisesi icerisinde hayata kapilip kaybolup gitmeleridir...

gelir derken demir yığnı bisiklet ler veya alt seviye bisiklet ler değil.üç beş bin liralık bisikletlerle yapanları kastdetmiştim.düşünün jant yamuldu sadece jant takımı bin tl ve üzeri

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Gelir Önemli Sizlere Katılıyorum Bende Kron xc250 var kendim bir 2 ki haraket yaparken bazı parçaları zarar gördü arka orta göbegi kırıldı arka vites attırıcı hasar gördü.
xd

@Mahmut Şeflek
xd xd xd xd xd

xd şeysi nerden foruma bulaştı

@Mahmut Şeflek

Kardo sen niye her yorumun sonuna "xd" koyuyorsun? :D

@Murat Alaaddinoğlu

Bu mu o eleman? :)

Bisiklete 1 ay ara verdim bisiklet hareketi yapacam diye düştüm sol omzun köprücük kemigini kırdım 23 mart pazar akşamı kırdım xd

Geri