Scudo Sports

merdiven naıl çıkılır yawww

vıdeo atarız ne demek wıdeolarımız war serkan eskı berkın deılım sen bırakıp gıdelı cok oldu durduk yere yesılkoydesı nvıdeoya ne fgerek war canlısını yaparım bn sana

Scudo
pedalla 2 merdiven arka tekerde bunny hop yaaprakcıkmak daha zevklı ama sonunda patlamak war cunku bı kac defa patladım:D

@seko123

saol bana canlı yapma vıdeo koy da butun sıtedekıler gorsun sımdıden saol yasasın bMX:D

• Beğen
Tepkiler: bedo
en yakın zamanda yanı yarınkı gezıde sana bunu n vıdeosunu atıcam;)

Bu videoyu izledikten sonra merdiven çıkmayı öğreneceksiniz...
(link)

bunny-hop calıscaksın zıplama mesafesını bayagı arttırcan butun merdıvenı bır kerede zıplıycan :)

YA HERİFLER BUNNY DE ÖLE ÇALIŞIYOLARKİ 5-6 MERDİVEN AMA HER SEFERİNDE TEKERİN ÜSTÜNE BİRDEN Bİ AĞIRLIK BİNİYO (NOT=ARKA TEKER :p:d )

merdivenlerden çıkmak çok zordur ama inmek çok kolay ama boşver deneme bisikletini hırpalama çok zarar görür

Bende Bakırköyde Oturuyorum ve her gün bisiklet kullanıyorum.Bakırköy Yeşilköy arası gidip gelmekteyim tanışmamızda sakınca yoksa memnun olurum ii günler.
swattr_16_34@hotmail.com

Teknik olarak şöyle;
1-Hedef merdivene dogru belli bir hızda pedalla sonra
2-Ağırlık merkezin arkada olmalı
3-ilk merdivende gidonu kendine çek sonra pedala (agırlık merkezini öne kaydırarak tek teker üzerindeymiş gibi) pedala asıl bak o zmn oluyor mu ?;)

@uqur133

This video has been removed by the user. :eek: silmiş kullanıcı vidyosunu?? o vidyo yu izleyen bilen varsa yine o vidyo gibi öğretici bir vidyo koyarsanız (link) biz amatörler seviniriz :) herkes sevinir :rolleyes:

ewt yaaa vidoyu istiyoruz yada yapan bi tanıdık varsa oda olur

bunny hoop öğrenin önce merdivene gelirken atlayın birazcık hızlı tabi jantınız da sağlam olmalı 5 basamağı bu şekilde çıkabşilirsiniz o hızla dengeyi de ayarlarsanızz gerisi sorun deil

((kask takın gerisi sorun deel))

vallahi ben 3 basamak çıksam o bana yeter çünkü okulun dış kapısındaki merdiven 3 basamaklı bi yapsam varya hamdam geçilmez :D

Geri